Игри на волята приключи преди няколко дни, а голямата награда

...
Игри на волята приключи преди няколко дни, а голямата награда
Коментари Харесай

След "Игри на волята": Мартин Николов захапа Денислава!

„ Игри на волята ” завърши преди няколко дни, а огромната премия сграбчи зъботехникът Иван Рълев. Въпреки че този сезон на шоуто към този момент е в предишното участниците занапред стартират да разкриват истината за връзките между тях в предаването и по-късно.

Рълев, да вземем за пример, разкри, че е имал връзка с Денислава, само че към този момент са единствено другари. Днес дъщерята на Виолета още веднъж бе упомената, този път от Мартин Николов. Той разкри, че в „ Игрите ” единственият човек, който е чувствал непосредствен, това е била Денислава. Отношенията на Николов и Дени били другарски в шоуто, само че не и след края му.

След излизането му от предаването всичко се трансформирало. Гледайки „ Игрите ”, Мартин схванал какъв брой двулична е дъщерята на Виолета. Докато бяха в предаването Денислава сменяше мнението си за Мартини като „ фурнаджийска лопата ” и ту играеше с него, ту го „ хранеше ” зад тила му – бил двуличен, бил манипулатор.  

След като видял това по малкия екран Мартин решил да й звънне и да й изиска пояснение, да я попита не се ли срами от държанието си в предаването.  Денислава се извинила, само че Николов признава, че не е приел извиненията и сега Дени „ се пробва да оправи облика си ” и да резервира другарството си с него.

Източник: nova.bg 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР