Играчите на ЦСКА 1948 ще се готвят индивидуално, докато трае

...
Играчите на ЦСКА 1948 ще се готвят индивидуално, докато трае
Коментари Харесай

Играчите на ЦСКА 1948 ще се готвят по индивидуални програми

Играчите на ЦСКА 1948 ще се готвят самостоятелно, до момента в който трае изключителното състояние, оповестиха от клуба. Школата пък е разпусната до второ разпореждане. Изпълнителният шеф на “червените” Добрин Гьонов излезе с послание от името на клуба:

Скъпи другари,

от през вчерашния ден България е в изключително състояние. Със сигурност ни предстоят нелеки дни, само че точно тук е момента да бъдем мъдри. Нека всички предприемем нужните дейности и ограничения за това да запазим себе си и близките към нас.

Много е значимо да бъдем дисциплинирани и виновни. Това е единственият метод да спрем разпространяването на подлия вирус.

Още във вторник разпуснахме ДЮШ на клуба, като ще бъде по този начин досега, в който се подсигурява здравето на децата. Мъжкият тим е с самостоятелна стратегия за всеки футболист и ще бъдат следени. Да се надяваме самоконтролът и професионализмът у всеки наш състезател да бъдат на разположение. Отборът ще бъде още веднъж събран сега, в който имаме изясненост от БФС за идните събития.

В момента е значимо както самите нас да запазим здрави, по този начин да успеем да запазим жив и ЦСКА в този сложен интервал, пред който се изправя цялата стопанска система на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР