Иднес продължава търсенето на 12-годишния Александър Цветанов, съобщи регионалният говорител

...
Иднес продължава търсенето на 12-годишния Александър Цветанов, съобщи регионалният говорител
Коментари Харесай

Продължава издирването на 12-годишния Александър

Иднес продължава търсенето на 12-годишния Александър Цветанов, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов. Момчето ще се търси на характерни места, като периметърът непрестанно се усилва, съобщи Българска телеграфна агенция.

Снощи доброволци още веднъж са издирвали Александър в покрайнините на Перник, само че безуспешно .

Проверена е цялата планина Голо бърдо, седем езера, пещери в близост, всички шахти на " В и К " са инспектирани двукратно, само че от момчето няма и диря.

Кметът на Перник Станислав Владимиров моли жителите да ревизират старите си, изоставени постройки.

Председателят на Българския студентски съюз Станислав Фердов съобщи, че от петък вечерта до този миг над 9000 доброволци са взели участие в огромната издирвателна акция, а териториалният ѝ обсег се е нараснал.

Освен поданици на региона, в доброволните формирования има хора и от други региони на страната, измежду които София, Пловдив, Хасково, Ямбол, Бургас, Варна, Благоевград, Монтана.

Фердов напомни, че всеки доброволец, който желае да се включи в обходите, би трябвало да вземе със себе си светлоотразителна жилетка ,

заредени фенер и телефон. Хората с персонални коли авансово дават регистрационен номер и телефон за връзка за персонална сигурност.

Пловдивчанинът Константин Георгиев описа, че идва за първи път и има огромно предпочитание да помогне. Самият той има дете и съчувства на родителите. Перничанката Йоана Джамалова е тук от първия ден. По думите ѝ търсенето на детето е сплотило и обединило хората в цяла България.

Всеки, който има значима информация, може да я подаде на дежурната част на полицията в Перник на телефон: 076/676370, както и на незабавния номер 112. 

Александър Цветанов изчезна на 11 ноември следобяд по време на разходка в пернишката планина Голо бърдо. Оттогава до момента издирването му не е спирало. 

Той е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „ Адидас “ и носи със себе си розово плюшено мече.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР