Идеята е да направим срещи в областните центрове. Що се

...
Идеята е да направим срещи в областните центрове. Що се
Коментари Харесай

Фрог позна: Цветанов прави партия. Критиките към Борисов набират скорост

Идеята е да създадем срещи в регионалните центрове. Що се отнася до политически план, аз считам, че това, което имам като мнения от срещите, които организирам, съвсем на всички места се слага тематиката от нуждата от нов политически план. Защото сега център-дясно политическото пространство не се усеща показано.
Това заявяи някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов при започване на седмицата пред локален тутракански вестник. Източници на Фрог нюз потвърдиха, че той и екипът му са в трескави договаряния с разнообразни дребни и огромни цивилен организации, които да се влеят в новата му партия. Още преди седмица прогнозирахме, че " питката се меси ", само че в този момент към този момент тя е публично доказана. Ще удари ли Цветанов Бойко Борисов към този момент не е въпросът в политическите среди, а по кое време ще го направи. Критиките към ръководството на ГЕРБ намират скорост. Интересното е, че тактиката, която е подхваната върви от периферията на страната към нейния център. Източниците ни настояват, че Цветанов е имал среща с представители на масонските ложи по черноморието и по-конкретно в Бургас. След това акцията му набира скорост в Северна България, от където към този момент се вижда, че рецензиите към Борисов се заострят и сгъстяват.

На въпрос на " Тутракански глас " по какъв начин ще определите днешното ръководство на страната, Цветанов дава отговор по този начин: „ Можем да го определим с известни рецесии, в които се влиза през избран интервал от време - рецесията с водата в Перник, рецесията с боклука, който към този момент е обхванал цялата страна. Коронавирусът и бежанският поток, който сега е на външната граница на Европейския съюз, дадоха опция да се отклоним от спешните проблеми. За огромно страдание, през последните 3-4 години са се на- натрупали големи проблеми и тъкмо по тази причина си задаваме въпроса дали административния потенциал на способените организации и институции, имат способността да противодействат и да не позволяват това да се случва. Защото сега се сътвори чувството, че в страната институциите отсъстват. Институционално структурата е нарушена, тъй като всичко се концентрира върху един човек, който може да взема решение проблемите. Това не е добре за една демократична страна, която е част от мощна и обединена Европа. Когато всичко отива и рефлектира върху Борисов, това значи, че в действителност останалите към този момент нямат способността да вършат политики и да вземат решение проблемите. Не е значимо каква ще бъде наказателната политика за дадените нарушите- ли, въпросът е какви са стъпките и ограниченията, с цел да не допуснем това да се случва. “

Да направи партия Цветанов има и още един претекст - става известно, че деятелите на Борисов не спят и хората към Цветанов са сплашвани и унизени. „ По никакъв метод не бих желал да се връщаме в интервал и време, когато хората да си приказват в дребен формат, да ги е боязън да си споделят нещо обществено, тъй като знаят, че могат да бъдат уволнени или могат да бъдат репресирани. Защото това, което следя в Силистренска област, е много обезпокоително от позиция на това, че към този момент самите хора споделят: " Искаме да чуем това, което би могло да се разяснява по тематики, свързани с Евро-атлантическия център за сигурност, само че ние сме предизвестени, че сходни срещи постоянно могат да доведат неприятности, за тези, които са назначени на някои държавни или общински позиции ", декларира още Цветанов.

И продължава са разкриването на тактиката, по която ще набира скорост политическия му план: „ Ние знаем, че София не е България и по тази причина Евро-атлантическият център за сигурност направи първото си събитие единствено преди ден в Русе, дружно с русенската общност и лектори като проф. Келбечева, която приказва за историческата памет, за паметниците, тяхното влияние върху обществото, метода на операции, които могат да бъдат интерпретирани в общественото пространство. А психологът Росен Йорданов приказва за въздействието на подправените вести върху публичните настройки и това, което към този момент стартира да затваря опцията да показва своето мнение свободно. "

.

Запитан за другите обстановки в последно време в страна, в които отговорни се оказват все министри или държавни чиновници от съдружния сътрудник на ръководещите Цветанов също не пести рецензиите си. Обяснява, че той не прави разграничение сред един от двата съдружни сътрудници. „ Аз не знам на съдружен съвет, на който и аз съм участвал, да се е говорило, че би трябвало да се вкара по този метод Наредба 18, с три- кратно отсрочване на въвеждането й, която сътвори едно чувство за неспособност междинният и дребният бизнес да може да оцелее. Когато искаш да правиш политики, ти би трябвало да си в разговор с всички, които би трябвало да извършват тези законодателни разпореждания. В тази посока считам, че в доста от случаите е нарушена връзката “, дипломатично разяснява някогашния втори в ГЕРБ тематиката за конфликтите в обединението.

Цветанов дефинира и като „ извънредно обезпокоително “ опълчването, което следим в последните месеци сред Президентството и изпълнителната власт. По думите му опълчването и персоналният конфликт сред президент и министър председател отслабва външния глас на България във всички интернационалните конгреси, в които страната е представлявана от премиера или президента.

Вероятно Цветанов ще изчака рецесията с COVID-19 да омаламощи Борисов и тогава ще нанесе и своя удар против него, настояват източниците ни. По думите им такава наподобява настройката на хората които гравитират към него. Освен потвърдени специалисти в разнообразни сфери, които има аргументирани рецензии към Борисов Цветанов ухажва и млади, образовани най-много в чужбина хора, които имат политически упоритости, само че и собсвени запаси и контакти, които да се активизират и задействат против настоящето ръководство.

Фрог Нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР