И заживели дълго и щастливо докато смъртта ги раздели.“Във филмите

...
И заживели дълго и щастливо докато смъртта ги раздели.“Във филмите
Коментари Харесай

10 знаменитости, които не спряха да търсят ЛЮБОВТА въпреки разводите

„ И заживели дълго и щастливо до момента в който гибелта ги раздели. “

Във филмите и приказките нормално сватбата е краят на историята – след нея героите ги чакат единствено благополучие, наслади, деца. За жал в действителния живот щастливият край постоянно не е „ до момента в който гибелта ни раздели “, а до момента в който някой не подаде документи за бракоразвод. А разводите в Холивуд сякаш са нещо всекидневно – въпреки всичко е мъчно да се поддържа връзка сред красиви, мечтани, обожавани звезди, които обикалят целия свят, с цел да снимат вълнуващи филми или да изнасят грандиозни концерти.
Въпреки несполучливите бракове и разочарованията, в никакъв случай не е късно човек да срещне щастието и сигурно ще загуби доста повече, в случай че спре да пробва. Затова през днешния ден ще дадем за образец 10 известни персони, които не са спрели да търсят същинската обич и да имат вяра в брака макар разводите и разочарованията.

Разгледайте галерията и разберете кой прочут ефирен водещ се е женил осем пъти и коя красива актриса се хвали, че е спала единствено с мъже, за които е била омъжена.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР