И вие ли сте от онези хора, които обичат да

...
И вие ли сте от онези хора, които обичат да
Коментари Харесай

Лорен Симпсън показа как изглеждат 200 калории в някои любими сладки изкушения

И вие ли сте от тези хора, които обичат да си броят калориите, с цел да поддържат добра физическа форма? Е, ето, че задачата ви е напът да стане една концепция по-лесна, тъй като водещата фитнес инструкторката Лорен Симпсън разгласява в своя Instagram образна разбивка за 200 калории в някои от обичаните ни фитнес изкушения.

Няма да назоваваме съответните марки, защото и без друго те не са от изключително значение, а по-скоро е това, което оферират на своите клиенти.

43 година шоколадови бонбонки със захарна обвивка са еквивалентът на 200 калории, в случай че сте обожател на този тип занимавка по време на филм.

Сладоледът е изключително известен през лятото, тъй че несъмнено е потребно да знаем какво ни носи. В случая Симпсън е посочила вид без краве мляко и единствено с растителни артикули. От него цели 148 година биха ни набавили 200 калории.

Шоколадовите бонбони с карамел са може би една от най-тежките храни, които ни омайват със сладостта си, само че се натрупат върху ханша. 35 година от тях са равни на въпросното количество сила.

Шоколадовите бисквитки също са много подъл източник на нутриенти. Само 2 и половина от тях или 40 година са задоволителни, с цел да прекалим.

Овесените барчета са малко по-приемливи, само че въпреки всичко - 3 от тях или 54 година се равняват на 200 калории.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР