И в събота ще бъде предимно слънчево, отново с високи

...
И в събота ще бъде предимно слънчево, отново с високи
Коментари Харесай

В събота ще е слънчево с температури до 29°

И в събота ще бъде най-вече слънчево, още веднъж с високи оптимални температури – до 29°.

На 18 април сняг ще вали на височина над 1000 метра

Над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни превалявания от дъжд , в следобедните часове съпроводени с гръмотевици.

Максималните температури в страната бъдат сред 24° и 29°, по-ниски по Черноморието, в София – към 24°.

Месецът ще стартира със слънчево време, а сред 11 и 15 април ше има превалявания на доста места

В планините след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще превали кратковременно и ще прегърми. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 16°, на 2000 м – към 8°.

И по Черноморието към и след обяд ще се развива купеста облачност и основно по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 19° и 23°. Температурата на морската вода е 13°-14°.

В неделя ще е най-вече слънчево и по-топло, оптималните температури ще са сред 26° и 31° , единствено по Черноморието ще са по-ниски – към 20°-24°.

Месецът стартира с извънредно високи температури

В началото на новата седмица с южен вятър ще се затопли още и дневните температури ще доближават 33°-34° в някои обитаеми места. Във вторник облачността ще се усили и по здрач в крайните западни региони и към планините ще превали и прегърми.

 Проф. Рачев: До вторник ще е горещо, след това – с 15° надолу Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: До вторник ще е горещо, след това – с 15° надолу  Температурите през април: От минус 2 до 32 градуса - по кое време да ги чакаме България 3 мин. Температурите през април: От минус 2 до 32 градуса - по кое време да ги чакаме  Какво време ни чака доникъде на април? България 2 мин. Какво време ни чака доникъде на април?  Проф. Рачев: До вторник ще е горещо, след това – с 15° надолу Тази сутрин 2 мин. Проф. Рачев: До вторник ще е горещо, след това – с 15° надолу  Температурите през април: От минус 2 до 32 градуса - по кое време да ги чакаме България 3 мин. Температурите през април: От минус 2 до 32 градуса - по кое време да ги чакаме  Какво време ни чака доникъде на април? България 2 мин. Какво време ни чака доникъде на април?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР