И седемте вина от серията са от селектирани зърна и

...
И седемте вина от серията са от селектирани зърна и
Коментари Харесай

FIND ME: координатите, отвеждащи сетивата на истинско приключение

И седемте виновност от серията са от селектирани зърна и внимание към всеки подробност Слънцето и морето се срещат, с цел да основат неповторимите условия за гроздето на Black Sea Gold
Нито една бутилка FIND ME не е случай-на. Освен богат усет, тя носи в себе си характера на мястото, където е основана. Координатите водят на премеждие, а крайната дестинация е място с богата и бурна история, фамозно с дългогодишни винени обичаи.

Координатите на етикета водят към място, където слънцето и морето се срещат, с цел да основат неповторимите условия, в които се отглежда гроздето на Black Sea Gold. Резултатът е богато вино с изключителна прохлада и присъщата минералност, която гроздето може да придобие единствено в региона на Поморие!

И седемте виновност от серията са направени от ръчно брано грозде, селектирани зърна и внимание към всеки подробност. Ферментират в съдове от нераждаема стомана, а впоследвие всяко вино поема на свое странствуване.

Не е от Марлборо, само че е от Поморие

Совиньон бланът още е в своя напредък, а Совиньонът нa Black Sea Gold с всяка глътка ни води на морския бряг и нашепва за близостта на вълните. FIND ME Совиньон блан предизвика сетивата с чисти и интензивни аромати на прясно окосена трева, съчетани с нежни нотки на папая и тропически плодове. Виното сграбчва със мощен вкусов мирис, размер и безкрайна прохлада във финала. Накратко - всичко, което би трябвало да бъде един Совиньон - прохлада, лекост и независимост.

Като вземем чистата и непринудена прохлада и прибавим 40% Пино гри, се получава същинска детонация от интензивни аромати и размер във усета. Тропическите нюанси и акценти на прясно окосена трева на Совиньона се допълват от нежните аромати на Пино гри, които го обогатяват с нотки на зрял апетитен плод и прохлада. FIND ME Совиньон блан х Пино гри ще достави приятност на тези, които избират свежите сортове.

Отлежало в... акациеви бъчви - едно друго Шардоне

Акациевото дърво е употребявано още преди 200 години за отлежаване на бели виновност във Франция, Испания, а и по нашите географски ширини. Характерно за акациевата бъчва е по-мекото въздействие на дървото върху ароматните и вкусовите качества на напитката. В резултат на това Шардоне FIND ME има пресен нос с изразени цветни и плодови аромати на зряла праскова и апетитен цитрус. Виното е добре уравновесено и хармонично. Отлежаването в 700-литрови акациеви бъчви за 30 дни обогатява Шардонето и резервира неговия плодов темперамент.  Това богато и нежно Шардоне би трябвало да бъде опитано!

За тези, които могат да оценят лукса в съчатанието на Вионие и отлежало в акациеви бъчви Шардоне - купажът на FIND ME е верният избор. Прелъстителните аромати на двата сорта се комбинират чудесно, с цел да доставят необикновено наслаждение за сетивата. Аромати на праскова и кайсия се съчетават с нотки на масло, които Шардонето придобива от отлежаването му за 3 месеца в акациеви бъчви. Резултатът е компактно и хармонично преживяване за сетивата с приятна прохлада във усета.  

Не от Прованс, а от Южното Черноморие

Французите имат огромни обичаи в производството на розе, само че и те ще оценят Rose FIND ME Сира х Каберне фран. Самотокът от гроздовата отплата ферментира в иноксов съд при ниски температури, с цел да се запазят оптимално свежестта и нежните плодови аромати на гроздето. Искрящият и гальовен цвят на Rose FIND ME се добавя от извънреден финес и грациозност във усета. Виното приканва с нежни плодови аромати, съчетани с размер и наслада във усета. Финалът е с деликатна прохлада и присъщи минерални нюанси, които гроздето може да придобие единствено в региона на Поморие.

Искрящ Каберне Фран - звезда в серия FIND ME

Каберне фран е един от трите съществени сорта в известното френско Бордо. Участта му е да живее в сянката на Каберне совиньон, който се допуска, че е негов генетичен потомък. Но който е опитвал този вид, знае, че не е за подценяване, а екипът технолози на Black Sea Gold му е отдал достойнството да бъде звезда  в новата серия FIND ME! Франът има кондензиран цвят, а ароматите са съблазнителен букет от зряла боровинка, горски плодове и касис. Плътното тяло на виното обгръща сетивата с наситени плодови аромати. Виното се характеризира с баланс, естетика и кадифени танини в безкрайния послевкус. Всички качества на виното са загладени от 24 месеца отлежаване в 225-литрови френски дъбови бъчви.

Понякога от щастието ни дели единствено една чаша вино

Ако е от FIND ME Сира х Мерло щастието, ще продължи дълго поради безкрайния послевкус и кадифени танини във финала. Сирата господства в купажа, само че Мерлото го добавя чудесно, с цел да придобие виното кондензиран цвят, съблазнителен букет от зряла боровинка, горски плодове и касис. Плътното тяло обгръща сетивата с наситени плодови аромати. Виното се характеризира с баланс и естетика - отличен избор за хармонична февруарска вечер...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР