и новият служебен премиер ген. разговаряха в Министерския съвет. Там

...
и новият служебен премиер ген. разговаряха в Министерския съвет. Там
Коментари Харесай

Борисов: Никой не ме попита откъде все намирам пари. Всички казваха само Давайте, давайте, давайте!

 и новият длъжностен министър председател ген. разговаряха в Министерския съвет. Там на специфична гала по приемственост в Гранитна зала алегорично имаше предаване на властта. Събитието бе малко и закрито за медии. 

" Искрено ви искам триумф, доста е мъчно. Вашият избор като отличен офицер и посланик заслужава поздравления. Много от сътрудниците министри се познаваме добре. Направен е прелестен избор от президента за всички вас. Имаме всичките причини да създадем едно вярно, обикновено, демократично предава на ръководството ".

" Дотук се стигна, откакто нашето правителство изкара цялостен мандат. Ако политическите партии бяха показали кураж и храброст нямаше да се стигне дотук. "

" Сега към този момент може да си приказваме за това от кое място и по какъв начин да се намират пари. Цяла година мен никой не ме пита от кое място все намираме пари, викаха ми само " Давайте, давайте, давайте ". На ваше разположение сме, в случай че имате потребност от нещо ". Това съобщи на изпровoдяк някогашният министър председател на срещата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР