И не само че можеш, ами и ги правиш с

...
И не само че можеш, ами и ги правиш с
Коментари Харесай

5 тъпи неща, които може да направиш във фейсбук

И освен че можеш, ами и ги правиш с кеф!

1. В графата работа да напишеш „ Сам съм си началник “ или пък хипер изтърканото „ Работя върху себе си “

Ако си мислиш, че това е автентичен метод да си признаеш, че си незает, не е!

2. Да си лайкнеш личния статус

Виж в този момент, това е все едно да кихнеш и самичък да си кажеш „ Наздраве “, да се самозадоволяваш в тоалетната и най-после да се самопохвалиш: „ Браво, показа се отлично! “ Схващаш логиката, нали?

3. Да сръчкаш някого в опит да привлечеш вниманието му

И какво си мислиш, че постигаш с това, че си доста автентичен ли? Позволено ти е да го правиш само в случай че всичките книги, които си прочел през живота си са купувани от супермаркет и интелектуалното ти равнище се равнява на това на редови член на амазонско племе.

4. Да пишеш на латиница 

Ако си от „ латиница партизаните “, съветът ни е да си окачиш един афиш с ликовете на Кирил и Методий и да почнеш да го целиш с дартс стрелички. Тъй или другояче се гавриш с труда на солунските двама братя, най-малко унижението да е цялостно.

5. Да шернеш парчето на D2 и Део „ Две следи напред “

Честно, свърши ли се хубавата музика на тоя свят, че опря до „ рисайкъл бин “-а?!? Че държиш да тероризираш освен себе си, само че и приятелите си. Сериозно – да пускаш парче, в което се пее „ Мили мишлета, вий сте добре аз ви целувам, пристигам да потанцувам “ и „ Д2 и Део, две напред, две напред “ автоматизирано те праща като стадии на еволюцията „ два обратно, два обратно “.

Вижте още: 15 съществени типажи във фейсбук

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР