И може би искаш рай - прости ми не съм

...
И може би искаш рай - прости ми не съм
Коментари Харесай

Отново сърдит понеделник

И може би искаш парадайс - елементарни ми не съм популярен самурай.

Спаси ме от отегчителен делник, остани с мен - в понеделник!

...

Отново за всички е делник,

още веднъж ядосан понеделник!
 Любо Младежа с предложение към Наско Сираков
Любо Младежа с предложение към Наско Сираков

Вижте какво е то

Българската група " Остава " от дълго време е изпяла песента " Понеделник ", която последователно се трансформира в всекидневен химн за всички тези, които не започват с усмивка на разположение новата седмица. След снощната продукция против Арда, понеделникът е сив и нацупен за всички, които имат афинитет към житието и битието на футболен клуб Левски.

Третата поредна загуба в efbet Лига е най-малката неволя за " сините ". Далеч по-притеснителна е неналичието на каквато и да е представителност на терена. Левскарите се дадоха без пердах против Арда. И дано не се хващаме за отчетливо по-силното второто полувреме. Най-малкото, тъй като гостите към този момент имаха удобна преднина от два гола и понижиха съществено интензитета на своето показване.

Приятен сърпрайз беше позитивният дебют на Георги Миланов. Позитивите за него обаче са камъни в градината на останалите " сини " футболисти, които бяха с класа под своя съотборник. А да си напомним, че Георги е на единствено три тренировки.
 Любо Младежа с предложение към Наско Сираков
Любо Младежа с предложение към Наско Сираков

Вижте какво е то

Озадачаващо бе и представянето на опитните Николай Михайлов и Симеон Славчев. След техни неточности паднаха и двете попадения в " синята " врата. И до момента в който Михайлов може да бъде оневинен, надалеч по-критични би трябвало да сме към Славчев, който по този начин и не може да се потвърди в " синия " клуб. Неточностите му стават все по-регулярни и някогашният национал като че ли би трябвало да направи сериозна равносметка за себе си, в случай че въобще желае да има някакво бъдеще на " Георги Аспарухов ".

Слаби бяха Анди Краев, Билал Бари и карето в защита, само че перифразираме и музикалния текст нагоре, пределно ясно е, че няма по какъв начин тъкмо тези " самураи " да върнат " синия " парадайс.

И отново се връщаме до казаното преди седмица. Виновни ли са тъкмо Живко Миланов и футболистите? Тяхна ли беше виновността за целия този безпорядък, най-много учредителен?

Лошото е, че мълчанието, от един избран човек, продължава.
 Сектор
Сектор " Б " застана зад Живко Миланов

Издигнаха транспарант

Снощи Наско Сираков умерено си пиеше питието с Тити Папазов и равнодушно изгледа следващата излагация. Лошото е, че точно той е огромният провинен за това Левски да бъде в такава обстановка в този момент. Провалът с Диксън и безконечната битка за избавление, не могат да го оправдават. За да върви един тим, той би трябвало да действа обикновено. А когато не осигуряваш нужните условия работният развой да върви безпрепятствено, очевидно има нещо сбъркано в твоята тактика за ръководство.

В част от своите изказвания, президентът, постоянно приключва с " Ваш, Наско Сираков ". Само, че на почитателите ли е той, откакто последното значимо изявление, Вълка даде пред сътрудниците от " Дарик "...

Трябва ли която и да е медия, да бъде твоят формален канал за връзка със " синята " общност.

Та на целия този безпорядък, огромният провинен ще излезе Здравко Димитров. Част от по-крайните ултраси даже излязоха с транспарант против него. Крилото си има своите тресчици за дялане, само че сега не той е повода за смачканото добро име на Левски. Неясни са аргументите, заради които обаче от дадена секта пробват да насочат вниманието към неговото ръкоблудстване, вместо към неудачите, съпътстващи " синия " исполин през последната декада.
 Фенове на Левски с косвено обръщение към Здравко Димитров?
Фенове на Левски с косвено обръщение към Здравко Димитров?

" Ти си идващият! "

Към този миг в Левски като че ли ще са абонирани за " сиви " понеделници, вторници... и така нататък И до момента в който генерални промени не се вършат, то " козметичните " такива, включващи треньорски рокади и текучество на футболисти, ще си продължат.

А към този момент даже няма и смисъл от тях.

Резултатът ще бъде все същият.
 Левски - Арда 0:2 в дуел от efbet Лига
Арда завладя " Герена " с лекост, а Левски инкасира исторически антирекорд

" Сините " изгубиха безславно с 0:2

Главата би трябвало да се вдигне високо, нагоре към високите етажи на " синьото " ръководство, където казусът е ясно обозрим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР