И изведнъж - пълна промяна. Евгения го обсеби напълно и

...
И изведнъж - пълна промяна. Евгения го обсеби напълно и
Коментари Харесай

Обърнаха Се Един Срещу Друг! Майката На Банев Изсипа Кирливите Ризи На Евгения: Тя Завлече Николай

И внезапно - цялостна смяна. Евгения го обсеби изцяло и го трансформира в човек, който и аз от време на време не мога да позная. Николайчо, който реализира доста, с помощта на мозъка си и труда си, който работеше по 12-13 часа дневно 6 дни в седмицата, който бе спестовен в харчовете си, внезапно стана новобогаташ, което въобще не го е еня за нищо. Спря да работи и да развива предприятията си, занимаваше се единствено с нея и уйдисваше на смахнатите й искания. Непрекъснато пътуваха напред-назад по скъпи курорти, изоставиха бизнеса си на некомпетентни хора, които ги подведоха и окрадоха. Тя го завлече към дъното ", споделила смутената свекърва пред близки хора от обкръжението им.

Мария Бонева се опитвала да приказва със сина си, че Евгения му въздейства извънредно зле. Бойната баба даже разследвала родословното дърво на снаха си и алармирала за безспорни обстоятелства, че тя е от ромски генезис, който се старае да прикрива. Николай обаче не щял и да чуе майчините заръки, написа седмичник.

В момента, в който станело дума за жена му, той побеснявал и скачал да я отбрани. Според майката Евгения е направила магия на Николай и той към момента е в плен на нея.

Тя намерено враждува със снаха си, откогато я познава. До ушите на Мария достигнала мълвата, че Евгения я назовава " изкуфяла старица ". Евгения отрекла това, само че тяхна служителка направила запис с телефон, на който се чувало ясно какви ги дрънка снахата, написа столичен седмичник.

Враждата избухнала с още по-голяма мощ, когато Евгения се развихрила на " Русалка ", а досега там пълновластна стопанка била майката на Банев. Въпреки разправиите сред тях, в последните години били в относително естествени връзки.

Но мнението на Мария за Евгения си било едно и също: Тя е виновницата Николай да се трансформира от сполучлив предприемач в задържан с банкрутирали предприятия.

Именно бабата отпътува за Ница, с цел да гледа изоставените от задържаните си родители три деца - 13-годишната Теодора и 9-годишните близнаци Изабела и Мартин, написа Пик. Преди това за дребните се грижели гувернантки, само че те били освободени, защото семейството е с блокирани сметки и не може да си разреши никакви разходи.

Вчера Евгения и Николай Баневи бяха екстрадирани до България с разнообразни полети от Франция. Прокуратурата им повдигна обвинявания и заяви, че такова ще бъде повдигнато и на Мария Банева. Съпрузите бяха докарани у нас с белезници.

Днес съдът ще гледа мярката им за неотклонение.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР