И Елена Спасова, досегашен кандидат за председател на ДСБ, се

...
И Елена Спасова, досегашен кандидат за председател на ДСБ, се
Коментари Харесай

Още един от претендентите за лидерското място в ДСБ се отказа |

И Елена Спасова, доскорошен претендент за ръководител на ДСБ, се отхвърли от конкуренцията, заяви тя в обява във Facebook. По думите ѝ партията се нуждае от смяна. Така косвено тя поддържа съперника на ген. Атанасов - Цецка Бачкова.

" ДСБ не се нуждае от гражданска война, само че несъмнено се нуждае от смяна. Моят избор на идното Национално заседание ще е за нея. "

Спасова оповестява още, че през вчерашния ден по време на заседание на ДСБ Лозенец, кандидатурата ѝ е била подкрепена. Тя обаче декларира:

" Днес на ДСБ е необходим обединител, а аз не съм такава фигура. В моменти като този, моята кандидатура за ръководител би внесла в допълнение разделяне и неустановеност в структурите, би била демонстрация на нарцисизъм. "



Мандатът на настоящия водач на ДСБ Атанас Атанасов и на националното управление изтече през предходната година. След слабия резултат на изборите през ноември.

На 28 януари Радан Кънев заяви, че е. В този миг той съобщи, че не е взел решение дали ще се кандидатира още веднъж за лидерското място. Миналата сряда, " воден от разбирането за отговорност пред гласоподавателите ни да осигурим резистентност на ръководството, което да изолира носителите на корупционния модел, да подсигурява демократичното развиване на страната, евро-атлантическите полезности и възобновяване на парламентарната република ".

Два дни по-късно и стимулира решението си с опцията за разединение на партията, обединяването Демократична България, както и на обединението. В неделя обаче се появи нов конкурент на ген. Атанасов -, която обясни решението си с желанието " ДСБ да заеме още веднъж своето почтено място на политическата карта на България ".

Изборът на нов ръководител ще стане на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР