И днес сме свидетели на гонка между полиция и мигранти.

...
И днес сме свидетели на гонка между полиция и мигранти.
Коментари Харесай

Нинова за гонките с мигранти: В момента цари пълно безвластие и безнаказаност

И през днешния ден сме очевидци на гонка сред полиция и мигранти. Всички приканват институциите да вземат ограничения. Ние от Българска социалистическа партия сме внесли подобен законопроект. В момента царува цялостно безредие и безотговорност.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия от парламентарната естрада, съобщи БГНЕС.

Нинова уточни, че при импортиран законопроект, координиран с институциите, към момента не е прегледан. Тя изиска от ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов и ръководителя на Комисията по правни въпрос Радомир Чолаков от ГЕРБ да спомагат да се промени дневният ред на Комисията и като точка първа да влязат предложенията на левицата за промени в Наказателния кодекс.
В декларация от трибуната на Народното събрание Нинова разясни, че на 8 ноември Българска социалистическа партия са внесли промени в Наказателен кодекс, свързани със завишаване на наказванията, санкциите и наказванията с лишаване на имущество по отношение на мигранти и съдействащи им лица от Министерство на вътрешните работи.

" Поставих въпроса на Председателски съвет, 15 дни от внасянето на измененията в Народно събрание - не се подхващат ограничения ", сподели тя. Лидерът на социалистите даде за образец, че страната се е трансформирала в " гангстерски филм " - гонки, стрелби... а хората в граничните региони живеят в боязън.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР