И днес преговорите между Продължаваме промяната“ и ГЕРБ продължиха с

...
И днес преговорите между Продължаваме промяната“ и ГЕРБ продължиха с
Коментари Харесай

Акад. Денков лаконичен: Имайте търпение!

И през днешния ден договарянията сред „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ продължиха с часове. Първи от тях си потеглиха Мария Габриел и Томислав Дончев, а акад. Николай Денков прикани публицистите: Имайте самообладание!

Близо 2 часа продължи втората част от днешните договаряния сред ГЕРБ и ПП-ДБ за сформиране на държавно управление.

“Трябва да приключи процесът. Имаме прогрес през днешния ден. Имайте още малко самообладание, напредваме ”, разяснява акад. Денков. 

Номинираният за министър председател от ПП-ДБ акад. Николай Денков и Мария Габриел започнаха диалозите малко след 11:30 часа през днешния ден. В тях от страна на ПП-ДБ се включиха Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владислав Панев, а от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев. По обяд договарящите излязоха в отмора и по-късно още веднъж се върнаха на масата за договаряния.

“Конструктивизъм в договарянията с ГЕРБ има. Обсъждаме състав и конструкция на кабинет ”, уточни акад. Николай Денков. “Преговорите имат два детайла – да подсигуряват, че няма да има проблеми с администрацията, и второто е персоналният състав, тъй че работим и по двете. Министри като министри от ГЕРБ няма да има, гледаме за специалисти ”, съобщи още акад. Денков.

Етикети: акад. Николай ДенковНародно събраниеправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР