Huawei Watch Ultimate е официално обявен. Това ще бъде първият

...
Huawei Watch Ultimate е официално обявен. Това ще бъде първият
Коментари Харесай

Galaxy Watch и Apple Watch нямат шанс срещу Huawei Watch Ultimate

Huawei Watch Ultimate е публично разгласен. Това ще бъде първият смарт часовник със сателитна връзка. Това значи, че това ще бъде първият в света смарт часовник, посредством който ще можете да изпращате SMS-и без да имате LTE връзка.

Напоследък доста производители прокарват функционалността за сателитна съгласуваност в своите смарт телефони. Смята се, че това е функционалност, която ще разрешава на потребителите да споделят, когато се намират в изключителни обстановки, само че технологията към момента не е достигнала до смарт часовниците. Е, Watch Ultimate на Huawei ще заеме водеща позиция в това отношение.

Какви сателитни функционалности ще предложи Huawei Watch Ultimate

Huawei влезе в заглавията на вестниците откакто пусна серията Huawei Mate 50. Това беше първата линия смарт телефони от Huawei със сателитна съгласуваност, а с Watch Ultimate Huawei желае да прокара функционалността и в линията си от смарт часовници.

Huawei не разкрива публично детайлности за функционалностите, които ще предложи Watch Ultimate. Например, няма удостоверение дали часовникът ще ви разреши да организирате сателитни диалози. Едно нещо обаче е несъмнено: посредством функционалността ще можете да изпращате и получавате SMS-и.

Липсата на публична информация обаче не попречи на почитателите да вършат концептуални видеоклипове. Вземете да вземем за пример концептуалното видео от HoilNDI. Потребителят е взел предишните приключвания на информация за Watch Ultimate и е направил интуитивно видео, което може да видите по-долу:

Освен върху Watch Ultimate, Huawei работи и върху серията Watch 4. Въпреки че Huawei не разгласява никакви детайлности за дизайна на му, почитателите имат огромни упования и към него. Със сигурност обаче е ясно, че часовниците ще се оферират с HarmonyOS, операционната система на Huawei.

Може би скоро ще можем да забележим смарт часовниците в целия им искра, евентуално на 23 март. Ако това не се случи, Huawei има още един прозорец за показване през април.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР