Huawei пуска нов модел смартфон на българския пазар от началото

...
Huawei пуска нов модел смартфон на българския пазар от началото
Коментари Харесай

Huawei представя на българския пазар P smart - нов стилен смартфон за младите потребители

Huawei пуска нов модел смарт телефон на българския пазар от началото на февруари месец. Смартфонът P smart идва с новата EMUI 8.0 операционна система (базирана на Android 8.0) и дизайн с фокус върху неговия FullView екран. С извънреден логаритъм за Beauty режим, фотоси с жестове и други атрактивни функционалности, тази стилна серия е създадена особено за младите консуматори.

Устройството може да бъде открито в комерсиалната мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Виваком и Теленор, във веригите магазини Технополис и Техномаркет, както и в дистрибуторската мрежа на Поликомп. Моделът ще се предлага у нас в 3 цветови гами - черна, синя и златиста.

FullView: Максимален аспект

Смартфон промишлеността навлезе в новата епоха на full view екраните. P smart е тъкмо подобен модел, отличаващ се с към този момент познатия от Мате 10 серията HUAWEI FullView екран. Диагоналът на екрана му е 5,65 инча, има Full HD резолюция и съответствие на страните 18:9, комфортно за браузване в интернет и в обществените мрежи, защото виждате повече на един скрол. Съотношението от над 80% сред екрана и тялото обезпечава по-просторен аспект отвсякога.

С отлична архитектура, класификация на съставените елементи и закривен 2.5D екран, смарт телефонът носи гъстота и улеснение в ръката. Моделът следва присъщите особености на дизайна на P сериите, а точно изчистена грациозност, гладка задна повърхнина и три антени, ловко скрити в горната и долната част на металното тяло. По този метод се заобикаля обичайния разграничен на три секции дизайн на корпуса и в същото време се обезпечава надеждна връзка.

Освен това, HUAWEI P smart разполага с неповторим мултитаскинг режим, който разрешава потреблението на 2 приложения по едно и също време (това зависи и от приложенията на трети страни) и предлага още повече благоприятни условия за мобилни интервенции.

Дизайнът, основан на FullView екран, дава по-голям екран, само че понижава съвсем на половина пространството за антени и RF, с което насочва предизвикателство към инженерите да запазят тяхната истинска мощ и надеждност. За задачата е създадена специфична комплицирана технология, включваща решения като контролиране съгласно размера и позицията на металния слот за покриване на батерията, удължение на металния челен похлупак по отношение на антените и други фини настройки. HUAWEI P smart подсигурява равнището на продуктивност, макар пониженото пространство с съвсем 50%. В същото време инженерите на компанията са разпознали оптималните точки на баланс на устройството, употребявайки серия от симулации, с цел да не се позволява и спад в надеждността му.

Smart Face Beauty и Gesture Shot: смарт телефон камери, които знаят какво желаете!

За да посрещне условията на модерните млади консуматори, Huawei P smart идва с двойна задна камера, надлежно със датчици от 13 и 2 мегапиксела. С нея можете да постигате превъзходен „ боке " резултат, а предната селфи камера от своя страна има превъзходен портретен режим. Добавете Smart Face Beauty, снимането с жестове и други функционалности, и ще се убедите, че този смарт телефон предлага тъкмо това, което търсят днешните динамични консуматори.

С двойната задна камера с 13 MP + 2 MP и 16 равнища на размиване на фона, P smart предлага на хардуерно равнище „ боке " резултати, които в композиция с необятната бленда, вършат фотосите впечатляващи и стереоскопични. С прецизните датчици на камерата и новата PDAF технология за фазово различаване, 13-мегапикселовата камера концентрира по-бързо и точно в действително време, с цел да не пропусне най-вълнуващите за потребителя моменти. Новият смарт телефон има личен Hisilicon ISP графичен процесор с усъвършенствано цветопредаване и понижаване на шума, което разрешава снимането на качествени фотоси когато и да е.

За да се усъвършенства и фотографията в нощна среда, Huawei P Smart разполага с пет групи прецизни лещи, които реализират по-ясни и детайлни фотоси при слаба осветеност.

HUAWEI P smart идва с 8-мегапикселова предна „ beauty " камера, която поддържа предния портретен режим. Чрез лицевото различаване и портретния режим, тя спомага за снимането на най-хубавите селфита. Това, дружно с типичния за компанията автоматизиран логаритъм за усъвършенстване на цветовете, способства за резултати на разкрасяване на кожата в разнообразни степени. HUAWEI P smart също предлага снимане с жест, което разрешава на потребителите да вършат селфи фотоси единствено с дланта си.

Безпроблемно потребителско преживяване с EMUI 8.0 и процесора Kirin 659

Създадена въз основата на усъвършенствана хардуерна обработка на солидна информация, EMUI 8.0 е най-потребителски насочената операционна система на HUAWEI, създавана досега. Чрез комбинацията от EMUI 8.0 с процесор Kirin 659, HUAWEI P Smart учи потребителските привички, с цел да предвижда начинa на потребление на телефона, да възнамерява точно работата на централния процесор и да обезпечи авансово запаси за оптимална работа на вашите приложения.

Като се има поради, че смарт телефоните с Android работят все по-бавно с течение на времето, EMUI 8.0 употребява най-новата усъвършенствана система за ръководство на файлове, която дискретно понижава и почиства фрагментацията на системата, а това разрешава на вашия смарт телефон да работи по-бързо и по-лесно. Моделът от новата серия включва процесор Kirin 659, създаден за платформи от междинен и висок клас, и се характеризира с усъвършенстване на енергийната успеваемост. Междувременно ко-процесорът i5 оказва помощ за премерване на информация като стъпки, разстояние и GPS локация, с ниска консумация на сила, до момента в който смарт телефонът продължава да работи ефективно; той също по този начин поддържа алтернатива за преброяване на крачките, с цел да обезпечи смарт индикация по време на спорт.

Безопасно различаване на пръстови отпечатъци плюс усъвършенствана мощ

Превърнала се към този момент в общоприета функционалност на смарт телефоните, разпознаването на пръстови отпечатъци предлага комфортно и бързо пускане на устройството. HUAWEI P smart е оборудван с Fingerprint 4.0, различаване на пръстови отпечатъци в границите на 0.3 секунди, подправена периодичност на отменяне (FRR) по-малка от 2% и подправено приемане (FAR) по-ниско от 1/50 000, което е много по-добро показване спрямо конкурентни артикули. Освен това HUAWEI е комбинирала разпознаването на пръстови отпечатъци с други функционалности, с цел да създаде първокласни приложения като навигация с пръстови отпечатъци, снимане с пръстови отпечатъци и деактивиране на алармата с пръстов отпечатък, и като цяло обезпечаване на по-бързо и интелигентно потребителско преживяване.

В допълнение, P smart предлага по-висококачествени и комфортни функционалности за разнообразни обстановки, като да вземем за пример Split-screen с едно допиране, клониране на телефона, шерване на файлове и двойни Bluetooth връзки, които обезпечават цялостен комфорт, да вземем за пример за по едно и също време говорене през Bluetooth слушалка и предаване на музика към Bluetooth колонка.

Дългият живот на батерията е отличителна линия на смарт телефоните на Huawei. За да усъвършенства живота на батериите на смарт телефоните с FullView екрани, за P smart компанията е употребила батерия с потенциал 3000 mAh (типична стойност), която в композиция с технологията за интелигентно икономисване на енергия Intelligent Power-saving 6.0, обезпечава работно време на смарт телефона за цялостен един ден. Устройството поддържа различаване на приложения, изискващи повече сила, тест за ползване на силата, оптимизация за икономисване на сила и удължение живота на батерията.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР