Хуан Антонио Ернандес, брат на президента на Хондурас Хуан Орландо

...
Хуан Антонио Ернандес, брат на президента на Хондурас Хуан Орландо
Коментари Харесай

Арестуваха брата на президента на Хондурас, подозират връзки с наркокартели

Хуан Антонио Ернандес, брат на президента на Хондурас Хуан Орландо Ернандес, е задържан в Маями, щата Флорида, по съмнения във връзки с наркокартели, заяви държавното управление на Хондурас в изказване, представено от Франс прес и Ройтерс.
 
40-годишният юрист и някогашен народен представител от ръководещата партия Хуан Антонио Ернандес е задържан от американските управляващи в Маями , се споделя в изказването. На 24 октомври президентът на Хондурас ясно даде да се разбере, че за него никой не е над закона в миг, когато съгласно все по-настоятелни клюки брат му е обвързван с наркотрафика, напомня държавното управление.
 
" Това е тежък удар за цялото ни семейство. Надявам се, че правосъдната система ще му даде опция да се отбрани. Като семейство ще създадем каквото можем да му помогнем ", съобщи президентът на Хондурас Хуан Орландо Ернандес . Той помоли да се съблюдава презумпцията за непорочност и удостовери решителността си да се бори с наркотрафика в тясно съдействие със Съединени американски щати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР