Христо Стоичков ще е гост на Българското неделно училище Св.

...
Христо Стоичков ще е гост на Българското неделно училище Св.
Коментари Харесай

Стоичков се връща в клас, ще разказва за знанието и целите

Христо Стоичков ще е посетител на Българското неделно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ в. Той ще се срещне с учениците и техните родители сред 13:00 до 14:00 ч. локално време в Capella de l’Escola Pia Sant Antoni, заяви за рубриката БГ Свят на Българска телеграфна агенция шефът на учебното заведение Стоянка Колева. 

Там той ще опише за дългия и сложен път към фантазиите, за знанието като инструмент за реализиране на всички цели, за българския дух и неразривната връзка с родината.

Специални посетители на срещата ще бъдат ръководещият шеф на издателството Милена Стефанова, основният редактор Димитър Риков, както и Владимир Памуков, който е съавтор на единствената публична биография на Христо Стоичков – „ Христо Стоичков. Историята “. Памуков също по този начин е притежател на наградата „ Черноризец Храбър “ в категория „ Спортна публицистика “, отразил шест Летни олимпийски игри, както и финалите на седем Световни и шест Европейски шампионати по футбол.

„ Христо Стоичков. Историята “ е единствената биография, изложена в музея на “Барселона “. От нея, както и от римуваната интерактивна брошура „ Христо Стоичков за деца “, читателите могат да научат какво е коствало на Камата да извърви пътя от дребното игрище в родния му Пловдив до спечелването на трофея Златна топка и приветстването му като топ състезател за „ Барселона “.

Срещата с децата от Българското неделно учебно заведение ще се състои ден преди патронния празник на Каталуня „ Свети Георги “. Той съответствува с Международния ден на книгата, отбелязван с редица тържества. По традиция всеки мъж подарява на възлюбената си роза, а всяка жена – книга за обичния си мъж. Малко по-късно, по покана на „ Барселона “, българските и испанските почитатели също ще могат да си вземат подпис от Стоичков. Той ще показа формалната си биография „ Христо Стоичков. Историята “ от 17:00 до 20:00 часа в представителния почитател магазин на „ Барса “, ситуиран на улица „ Ла Рамбла “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР