Христо Слави РачевЕкраните облъчват с плакатна военна романтика милионното население

...
Христо Слави РачевЕкраните облъчват с плакатна военна романтика милионното население
Коментари Харесай

Как да умрем по-бързо във вреда на другите

Христо Слави Рачев

Екраните облъчват с плакатна военна романтика милионното население на Русия. Военни хорове пеят, салона става на крайници. Космите настръхват, тъй като пропагандата е мощен и рисков тип излъчване. И в Созопол слънцето облъчва хиляди тела. Мисля си, какъв брой хора знаят, че не трябва да стоят голи и беззащитни под слънцето и пред екраните. Синьо-белите им кожи светят, като че ли луминесцират. В очите им проблясва полуда. Загарът в действителност е защитна реакция, неразбираем зов за помощ на този значим орган. След крепко препиване народът приижда по плажовете, тъкмо когато би трябвало да напуща. Лъченията се натрупат, до момента в който един ден от черната бенка се появят щипците на кожен рак. Човекът български знае малко за тялото си. Не проумява, че погълнатата сила се чака да е равна на изразходваната. Излишъкът се натрупа по задните елементи, корема, на всички места в обезверен опит организмът да се избави от бърза гибел. Изчезва вратът, главата потъва в тялото, осанката на ниско платена плажна мутра залива територията. По плажовете може да заснемете фрагмента - гора от кореми до хоризонта. Подсеща за валчестите тела в кубичните картини на Буюклийски. Яхнал инстинктите си индивидът си е наумил, че това е изцяло задоволително.

Едно време, край ралото и войните нямаше какво да се яде и българинът беше жилав, здрав и несъмнено еблив. Сега има обилие, а простакът умира от редовно преяждане и заспива на кулминационната точка в следващото порно. Още не е схванал кой е, по какъв начин да се отнася към себе си, оттова и към всичко, което го заобикаля; нито кой движи трансмисиите на политическия живот. Докато присвоява непознатото, фантазира за тъждество в житейските порции. Такъв Гаргантюа си разрешава да поляга с стомах и гъз на хипопотам, върху почтена жена. Върти се, пъшка, подмята я като лъв мъртва антилопа, всеки момент ще аргументи необратима луксация на тазобедрените и стави.

Неразбиращият човек прави избор само по подстрекателство от вън

Харесва познатото, той е изобретател на житейски истини, които са му втълпени. Тези " прожекционисти " не са развили разсъдъчни качества. Затова редовно вършат неверен избор. Лесно се фанатизират за нелепости.

Цялата ни предизборна и управническа блъсканица

е плод на нечии кино-преглед, шоу, подстрекателство, интерес и напън

Разполагат с цялостен живот, а съумяват да си оповестят толкоз малко неща. Въртят се в кръг, по-будните сочат: а, от тук сме минавали! Нашенецът философства, както дивак от пресъхващите притоци на Амазонка. Той не схваща, за какво фашист като Путин лъже, че съседите са фашисти. Приема, че 48 демократични страни би трябвало да се подчинят на няколко вманиачени злодеи. Гордее се, че не е прочел и една книга, само че има отговори за всичко. Единственото, което е научил в несретния си живот е, по какъв начин да почине по-бързо във щета на другите. Не оставя премислени завети. Да се оправят. Не е чувал за предбрачен контракт.

Исторически и ментално е с лице към Евразия, със гъз към Европа

Готовността, с която гълтам и възпроизвежда неистини, и легенди, е най-непоносимата среда за взаимно живеене. Всички желаят да емигрират. През това време енергийните вампири въртят джойстика и надничат през шпионката. Внедряват свои сътрудници във властта. А младите се кълнат във честност на Родината в морско учебно заведение с името “Никола Йонков Вапцаров”! Отказват да им оповестят истината за този високо обезщетен терорист на Съюз на съветските социалистически републики, борил се против несъществуващия български фашизъм и ненавиждал същото това учебно заведение.

Глупостта ни е неизтребима

Днес Русия разкрила фашизъм в Украйна и хукнала да причислява територия и. Zиг хайл…Българинът се пърли на море, вечер го облъчва дисплеят. Този абориген ще избира парламент. Ясно е, че отново ще гласоподава за българо-руски хрантутници. Как да опазим страната си от строеваците; престанем да умираме в нечия изгода и щета на всички. С това се занимава Русия през днешния ден. Рязко намалете упованията си. През перископа на времето, от културологична позиция, това е най-загадъчната, мръсна и необяснима война. Поколения напред ще заплащат. Живеем облъчени и невменяеми в най-сложния международен ред, откогато светът съществува.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР