Христо Нечев разби мита, че красивите мъже по правило са

...
Христо Нечев разби мита, че красивите мъже по правило са
Коментари Харесай

Мистър Пловдив 2018 между спорта и теориите на Стивън Хокинг

Христо Нечев разруши мита, че красивите мъже по предписание са надути и се интересуват единствено от тялото и лицето си. Мистър Пловдив 2018 е образец за сполучлив юноша, който всеки ден работи за израстването си. Христо залага крепко над книгите и учебниците и завършва сполучливо образованието си като бакалавър в УХТ. Специалността, която си е избрал, по никакъв начин не е лесна - технология на мазнините и етеричните масла. Подобно на идола си Стивън Хокинг се интересува от тайните на вселената.

Моделът споделя пред " Марица ", че животът му не се е трансформирал след купата за най-красив мъж, тъй като и преди нея е имал доста оферти за реклами и фотосесии. Най-често можем да го засечем да се разхожда на някое от тепетата или да спортува на Гребната база.

В свободното си време Христо обича да чете и да гледа излъчвания за коли. Фен е на лудите глави от Формула 1. Възхищава се на велики спортисти като Юсеин Болт и на персони, които с уменията и знанията си трансформират науката историята на човечеството.

Вторият подгласник на Мистър България признава, че е подготвен да взе участие в риалити, само че избира " Стани богат ” и " Сървайвър " пред „ Биг Брадър ”. Идеалът на Христо за дамата е фина хубавица с положително сърце, която да обича спорта и разходките измежду природата. Задължително е дамата до него да има възприятие за комизъм. Не е зле да се е научила и да готви, тъй като от епохи е известно, че любовта на мъжа минава през стомаха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР