Християна Тодорова, едно от златните момичета в ансамбъла ни по

...
Християна Тодорова, едно от златните момичета в ансамбъла ни по
Коментари Харесай

Златното момиче Християна Тодорова е неузнаваема СНИМКИ

Християна Тодорова, едно от " златните девойки " в ансамбъла ни по художествена гимнастика, описа забавни случки от кариерата и персоналния си живот тази заран в предаването " На кафе ".

Бронзовата медалистка от игрите в Рио показа, че откакто е спряла с професионалния спорт е напълняла фрапантно, само че напоследък организмът и се е " приспособил " към новият метод на живот. От няколко месеца красивата Хриси е в топ форма, като е свалила над 13 кг.

Причината за това вероятно се крие във обстоятелството, че някогашната гимнастичка сега е на крилете на любовта. Вече повече от година тя и пловдивският тенисист Димитър Кузманов - Мико изживяват своя романс.



" Златното момиче " описа и по какъв начин е успявала да влиза в режим преди основни надпревари. Това се е случвало под строгия надзор на Илиана Раева.

" Г-жа Раева ме взе да пребивавам при нея, с цел да може да ме управлява. Тогава смъкнах 10 кг за 3 седмици. От една страна съблюдавах хранителен режим, само че основното беше мотивацията. Всеки ден " Госпожата " ме качваше на пътеката и през това време ми четеше биографията на Мохамед Али ", споделя Християна.

Не загадка, че всички девойки от ансамбъла безпределно доста се е възхищават на мотивиращите способи на своята именитата треньорка. Те са и признателни до ден сегашен за всичките скъпи препоръки, които с изключение на в спорта, им оказват помощ и в всекидневието.

Хриси, споделя, че най-трудното през цялата и кариера е било това да се въздържа от потреблението на Кока-кола. Нейната добра другарка и съотборничка Ренета Камберова всякога след подготовка се " награждавала " с газираната напитка, само че тя била изцяло неразрешена в менюто на Тодорова.

" Треньорката ми сподели: " Хриси, давам обещание ти, че като свърши Олимпиадата, ще ти донеса две бутилки и ще си ги изпиеш с кеф. " Така и стана, тъкмо преди подиума аз изпих две бутилки на екс и щях да припадна ", спомня си с усмивка гимнастичката, която от известно време си изявява като интернационален арбитър.



Християна и гаджето и Мико са изключително дейни в обществените мрежи. Те постоянно споделят красиви фотоси от своите пътешествия по света. Дори преди време съумели да основат известна блъсканица измежду почитателите си. Двойката качила кадър, на който се вижда пръстен, наподобяващ на годежен. " Тревогата " в следствие се оказала подправена, тъй като въпросното украшение било подарък на Хриси от нейния татко.



Все отново гимнастичката " загатна ", че в най-скоро време чака Мико да прибегне до сходен сантиментален жест.

" Марица " напомня, че с изключение на със спорт, Хриси има още една пристрастеност - поезията. Неотдавна тя разгласява и своя авторска стихосбирка, която носи името " Следа от объркана душа ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР