Христина Витанова и Есмер Омерова се следват в мрежата, пишат

...
Христина Витанова и Есмер Омерова се следват в мрежата, пишат
Коментари Харесай

НЕВИЖДАНО! Жени на Благо Джизъса са първи ПРИЯТЕЛКИ

Христина Витанова и Есмер Омерова се следват в мрежата, пишат си и постоянно си вървят на посетители
Жената, родила най-вече деца на футболиста Благой Георгиев - Христина Витанова , и някогашната му брачна половинка Есмер Омерова , са първи приятелки, научи „ Галерия “. Оказва се, че след годежа на Джизъса със Златка Райкова двете му някогашни дами са влезнали в общ съюз, въпреки преди този момент да не се понасяха.

Витанова и Омерова освен се наблюдават в Инстаграм и благо разясняват фотосите си, само че и няколко пъти си ходели на посетители. Децата на някогашната гимнастичка
Йоана и Давид обожавали дребното си братче
 

Елай. Освен това, „ Галерия “ видя, че татарката е почитател на стилния бранд на Христина, откъдето явно постоянно си пазари.

Припомняме, че Георгиев се раздели с Витанова преди близо 7 години – малко откакто се роди второто им дете Давид. 2 години по-късно Благо подписа брак с Есмер Омерова в Русия , а Христина до последно отхвърляше да пусне децата на сватбата на татко си. Двете дами несъмнено
не можеха да мелят брашно
 

между тях, само че в последна сметка Витанова се помири и отстъпи.

Година откакто Есмер подари Благо със наследник, двамата се разведоха. Футболистът таман стартира да затопля връзките с Витанова и все по-често да се вижда с децата си, когато на хоризонта се появи Златка Райкова . Романсът сред двамата се разви бързо и към днешна дата плеймейтката бута количка с четвъртото дете на Джизъса.

Благо-младши понякога се вижда с Йоана и Давид , въпреки че Витанова и Златка не могат да се понасят. В същото време обичана тематика на ексгимнастичката и татарката била точно плеймейтката, против която двете се съюзили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР