Хотелиер от Златни пясъци разкри, че е доволен от това,

...
Хотелиер от Златни пясъци разкри, че е доволен от това,
Коментари Харесай

Хотелиер: Доволни сме от помощта на държавата. Готови сме да продължим да настаняваме бежанци

Хотелиер от Златни пясъци разкри, че е удовлетворен от това, с което страната му оказва помощ за настаняването на бежанци от Украйна.

" Това е добра помощ за нас след 2 години на затворени хотели поради коронавирус пандемията. Плащанията бяха осъществени в точния момент, с това проблем нямаме. Имаме подготвеност да продължим настаняването на бежанци ", съобщи той пред Българска национална телевизия. По думите му са създали калкулации, че биха се справили с издръжката на хората в границите на 30-40 лева на човек дневно.

След 31 май няма къде да отидем, съобщи пред Българска национална телевизия една от бежанките, настанени в Златни пясъци. Хората описаха, че желаят да бъдат в огромни градове, с цел да могат да се интегрират и да не взимат работни места на хората в дребни обитаеми места.

Елена Андонова, която е хотелиер в Слънчев бряг съобщи в утринния блок " Денят стартира " разяснява, че са се обединили в съдружие и упорстват за повече информация от страната за това какво ще се случи с украинските бежанци в края на месеца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР