ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен За Вас този ден няма да бъде толкова

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен За Вас този ден няма да бъде толкова
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Тежък ден с много задачи за една от зодиите днес. Друга ще се справи отлично с всичко

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница. 

 
Телец
Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се сзтрупа цяла планина от задания, ни това не значи, че би трябвало да се разстройвате. Звездите настояват, че премията за твоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и по тази причина в случай че чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората към себе си. Просто не би трябвало да натрупвате в себе си негативни страсти.

Близнаци
Още от сутринта ще станете самия себе си: припрян, емоционален и убеден в своите сили човек. Това просто би трябвало да бъде маркирано по някакъв метод. Като да вземем за пример среща със остарели другар. Те, несъмнено, ще Ви наругаят за дългото неявяване, само че не доста мощно. Просто им е домъчняло за Вас, и се радват, че Ви виждат. Пригответе се дълго да наваксате това време, което сте прекарали без тях...

Рак
Това, което преди месец Ви е тормозило и Ви е създавало проблеми, през днешния ден ще можете да извършите с особена лекост, и дори на драго сърце. Заслугата ще бъде значително на Вашия обичан човек, даже и той да не го осъзнава. Звездите не Ви поучават, да му благодарите, само че можете единствено да признаете, че е същинско богатство и да започнете да се отнасяте с него съответстащо. Или да продължите.

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Ще успвате в работата си. Не единствено чудесно ще се справяте с всичко, с което се занимавате, само че и ще помагате на заобикалящите по този начин, че те да могат да укрепят своя професионален престиж, да намерят съидейници и да оправят връзките си с сътрудниците. Действително значимите триумфи за в този момент Ви карат да чакате, само че за благополучие не сте от хората, които не дооценяват дребните достижения. Вероятни са нови запознанства и забавни срещи, само че те надали ще доведат до съществени връзки. В сложни обстановки може да разчитате на другари, които ще Ви схванат по-добре и от роднините, и от обичания човек. Не се преуморявайте с непотребни натоварвания.

Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта дружно със своя обичан човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от огромния тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, дружно да се уморите физически и душевен, с цел да можете дружно и да си починете.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Днес обичаният Ви човек ще бъде доста подвластен от Вас за всичко. Възможно е, в една или друга степен, на карта да бъде подложен даже живота му, колкото и патетично да звучи това. Постарайте се, да се отнесете към този факт с цялата отговорност, а и да извършите всичко, което зависи от Вас.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Днес ще съумеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви стартира интервал на по-плътно и качествено другарство с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе възприятие на задоволство. При това състояние ще можете съществено да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, по какъв начин се отнасят към Вас близките. Възможно е да намерите някои значими неща, които да Ви подскажат, по какъв начин може да намерите недостигащите детайли в главоблъсканицата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР