Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)В този ден ще

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)В този ден ще
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)В този ден ще се сетите, че би трябвало да сте по-внимателни и правилни с хората към вас. Бъдете внимателни в новите си връзки и при инцидентните контакти. Внимавайте да не опетните репутацията си с недомислени действия.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще имате задоволително сила за деяние. Ще ви бъде елементарно да покажете себе си във всичко, което вършиме, с помощта на самоувереността си. Желанието ви да постигнете триумф ще ви управлява на всяка крачка.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще разсъждавате по-сериозно и реалистично. Ще съумеете да постигнете равновесие сред желанията и опциите за развлечение, които ви се откриват. Личните ви упоритости няма да ви попречат да деянията нужното схващане към близките.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Погрижете се и за личния си разцвет. Денят е добър за тези, които се занимават с хранителни артикули или недвижими парцели. Не рискувайте, може да загубите всичко и не се доверявайте прекомерно единствено на един човек.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес е добре да деянията по-голяма нерешителност, изключително що се отнася до финансови въпроси. Разговорите с близки и другари ще ви оказват помощ да видите слабите си страни. Бъдете подготвени за изненади.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще имате късмет да се погледнете през очите на другите, само че видяното може и да не ви се хареса. Ще бъдете, обаче прекомерно заети, с цел да разсъждавате над сходни проблеми. Не давайте прибързани обещания, които не можете да извършите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Добър ден за влюбените, на които животът може да им наподобява като безконечен празник. Добре е въпреки всичко да се концентрирайте върху домашните си проблеми, обърнете по-сериозно внимание на децата си и на тяхното образование.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Бъдете по-пестеливи и практични, в случай че сте решили да подмените пролетния си дрешник. Не забравяйте, че напълно скоро ще има всеобщи разпродажби. Днес денят е по-скоро за креативен инициативи, в сравнение с за съществени диалози и сложни бизнес договаряния.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Заетостта даже ще ви е приятна и ще ви донесе нужното задоволство. Заложете на контактите и връзките с хора зад граница. Днес е добре да подготвите всичко за идното си пътешестване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР