Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сутринта ще се чувствате

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сутринта ще се чувствате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 11 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сутринта ще се чувствате дейни и заредени със сили. Не прахосвайте силата си в безсмислени диалози, тъй като още преди края на деня ще ви се наложи да поработите съществено.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Големите неща, с които сте се захванали, може и да приключат сполучливо. Днес не е добре да подхващате нищо напълно ново. Вечерта не поемайте обещания и не се разсейвайте, до момента в който пазарувате, пазете си чантите (и парите, естествено).

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ако можете да си го позволите прекарайте времето сами и се погрижете за себе си. Днес ще се чувствате малко изтощени, тъй че не грехота, в случай че хапнете повечко. Имате потребност от повече отмора. Днес не е добре да носите високи обувки.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Различни провокации ще имате през днешния ден. Не се поддавайте на яд, просто следвайте вътрешната си логичност и наблюдавайте. Ако съумеете да запазите самообладание, към този момент сте победили.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Започнете делово деня, без дълги закуски, пиянство на кафе и сладки приказки. Планирайте нещата по този начин, че да има опция да вмъкнете непредвидените задания, които ще се появят.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Още от сутринта може да се опитата да Ви вдигнат кръвното, само че не си разваляйте по подобен обикновен метод настроението за денем. Вечерта ще Ви предложи забавни занимания, с много мощен прочувствен заряд.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Активно стартирате тази седмица. Днес ще се наложи да се срещнете с много хора или най-малко да проведете голям брой телефонни диалози. Не се претоварвайте със задания, тъй като вечерта може да сте изцяло изтощени.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Първата половина на деня ще би трябвало да деянията повече разпоредителност и заинтригуваност към директните си отговорности. Вечерта ще се наложи да разрешавате някои финансови въпроси, което може мощно да ви поизнерви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Напрегнато стартирате тази седмица. Опитайте да подобрите настроението като четете по-оптимистичните публикации (ако въобще ги има). Не подхранвайте черните си мисли с черни летописи от вестниците. Вечерта прочетете някоя хумористична книга или идете на смешна режисура.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР