Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Колкото и мили да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Колкото и мили да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 23 Май Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Колкото и благи да се пробвате да бъдете през днешния ден, като че ли все ще се намира някой, който да ви извади отвън кожата. Потърсете повода в себе си. Оказва се, че ние сме повода за нещата, които се случват в нашия личен свят.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Използвайте това знание, с цел да лекувате и трансформирате себе си. " ; " Днес ще реагирате рисково, даже малко разрушително за движимостите към Вас. Дали някой рисков спорт няма да Ви се отрази добре. Тъкмо е време за рафтинг или пък за скално катерене, за какво да не опитате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Може би през днешния ден ще откриете нов гений у себе си - този на тактичността и намирането на взаимноизгодни решения. Така или другояче всичко е спектакъл, можете през днешния ден да влезете в ролята на дипломата. И не очаквайте овации, а просто обич и благи усеща.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще действате планово и дисциплинирано за наслада на всички, очакващи крайни резултати. Е, при цялото това усърдие, което демонстрирате, ще би трябвало близките да са подготвени да изтърпят и известна доза бърборене от Ваша страна. Но какво да се прави, би трябвало да си имате отдушник в нещо.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ден за игри, за танци и занимания. Време е да организирате едно пролетно празненство или просто да се състезавате с другари. Надбягване с ролери е едно положително начало, само че в случай че към момента не сте ги овладели, може да си извършите надяждане със сладолед. Предметът на надпреварата е Ваша грижа, проявете творчество.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Някакъв имагинерен боязън за околните Ви ще Ви налегне през днешния ден. Изглежда е време за повече дейности и интензивност. А страховете съвсем постоянно са просто една игра на мозъка, подплатена от моделите, насъбрани в детството ни. Изследвайте този боязън, опознайте го и го опитомете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес можете да продадете даже ледник на ескимос, толкоз доста ще Ви бива да откривате подобаващата стока за подобаващия покупател. Или просто ще Ви е елементарно да се забавлявате с комерсиалните процеси. Просто експериментирайте, с изключение на новопридобитите умения, ще Ви е и занимателно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще упорствате за постигането на нещата, които желаете. А Вашето твърдоглавие и упоритост са пословични, надали някой може да се мери с Вас. По-важният въпрос в действителност е - какво е желанието Ви и каква нужда удовлетворява?

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще решавате извънредно независимо и без значение, което може да се изтълкува като протест, въпреки че Вашите претекстове сигурно са извънредно благородни. Но независимостта има склонността да предизвика предпочитание за ръководство и послушание. И по този начин - от кого желаете да сте самостоятелни?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Идеализирате прекомерно доста хората и нещата към Вас, а това води до рисково струпване на илюзии. Загубата на илюзии за Вас може да наподобява като загуба на живота в един миг. Защото просто не опитате да сте по-практични и реалистични. Можете да бъдете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР