Хората, поддържащи SteamDB, сайт, събиращ информация от базите данни на

...
Хората, поддържащи SteamDB, сайт, събиращ информация от базите данни на
Коментари Харесай

Зомбитата се завръщат в света на Civilization 6

Хората, поддържащи SteamDB, уебсайт, събиращ информация от базите данни на Steam, са се натъкнали на детайлности за идващите допълнения в Civilization IV на Firaxis.

Крис Дейвънпорт от SteamDB показва шестото и последно допълнение за сезонния пакет New Frontier ще включва напълно нова секта, която ще показа Португалия, която най-вероятно ще се предвожда от Жуау III, един от огромните ръководители на страната, живял през XVI век, стартирал колонизацията на Бразилия и изпратил Вашку да Гама към Индия. Отделно от това, наподобява, че последната част на New Frontier ще донесе със себе си зомбита. Все още не е ясно под каква форма ще се появят те в играта. Присъствието на зомбита в известната походова тактика няма да е дебют за неживите в Civilization VI, откакто те направиха дебют с пач от 2019, който прибавя Battle Royale режима Red Death.

Game Pressure напомнят, че до момента допълненията за New Frontier излизат на два месеца – последното такова беше от януари тази година и показа Виетнам и Кублай-хан. Това значи, че общността на играта би трябвало да получи упоменатите промени по-късно този месец. Информацията не е доказана публично от Firaxis, само че както показват и от медията, обстоятелството, че тя е налична посредством SteamDB подсказва, че скоро ще имаме и удостоверение за това. Интересно е също по този начин какво следва за самата игра предвид на това, че New Frontier завършва със идващото допълнение. Сезонният пропуск не беше посрещнат изключително задушевно от доста от представителите на общността на Civilization VI, само че към този момент се оказва страховит триумф за Foraxis.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР