Хората обичат да оценяват личността ни по нещата, които правим,

...
Хората обичат да оценяват личността ни по нещата, които правим,
Коментари Харесай

Ето какво казва чантата ви за вашата личност

Хората обичат да правят оценка личността ни по нещата, които вършим, по това, което носим, по цвета на косата ни, по зодиакалния знак... всичко това се свежда до опитите да разберем по-добре комплицираните същества, които сме. Може да е занимателно да видите дали отговаряте на направените изводи. Да забележим какво споделят за нас чантите ни?

Чанта вид " пазарска "



Тази чанта значи, че сте жена, която непрекъснато е в придвижване и се нуждае от аксесоар, който да ѝ помогне да побере всичко, което ѝ е належащо. Независимо дали става въпрос за спомагателен чифт обувки за бърза промяна след работа или даже за цялостен нов тоалет, чантата вид " пазарска " ви е на помощ и в никакъв случай няма да ви липсва по този начин нужното място.

Чанта " торба`



Чантата вид " торба " е идеална за оня специфичен вид дами, за които даже чантата вид " пазарска " не е задоволително огромна, с цел да задоволи ежедневните им потребности. Огромното пространство, с което разполага чантата, значи, че сте амбициозна и уверена жена с отношение към всичко. Защо би трябвало да оставяте аксесоарите си вкъщи, когато чантата ви може да ги побере всичките?

Раница



Раницата е идеалният избор за тези, които към момента са игриви и млади по душа. Стилната раница значи обич към приключенията и подготвеност за нови преживявания, а това може да се отнася до желанието да се опознае нов град или до увереността и убедеността да се впуснете с главата напред в чисто нова кариера да вземем за пример.

Клъч



Клъчът е въплъщение на класическия, обикновен искра, може би най-подходящ за дами, които не се нуждаят от огромни изяви, с цел да наподобяват стилно. Клъчовете не се славят със своята съдържимост, тъй че в случай че сте от девойките, които излизат от у дома единствено с телефона, червилото и малко пари, може би сте намерили сродната си чанта.

Чанта през рамо



Тази чанта е желана от модерните девойки, които се преценяват със стила си и желаят да носят единствено неща от първа нужда. Тук няма място за промяна на обувки или нов тоалет, тъй че притежателката на чантата през рамо нормално е удобен вид момиче, което към този момент носи тъкмо това, от което се нуждае.

Чанта вид " куфар "



Чантата вид " куфор " е емблематичен знак на целенасочената професионалистка. Такава проведена чанта принадлежи на проведен притежател, който умее да балансира сред персоналния и професионалния си живот и да реализира огромни триумфи и в двете.

Снимки: Freepik, Unsplash, Pexels
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР