Хората, които искат да отслабнат, най-често залагат на здравословната храна.

...
Хората, които искат да отслабнат, най-често залагат на здравословната храна.
Коментари Харесай

Това е най-добрата напитка за отслабване

Хората, които желаят да отслабнат, най-често залагат на здравословната храна. Много от тях обаче не помнят вярната напитка, която би трябвало да употребяват, с цел да имат триумф.

Защото в случай че не престават да пият по няколко чаши газирано или сок дневно, с течение на времето, заради захарите и въглехидратите, те могат да напълнеят вместо да отслабнат. Ето за какво е значимо да знаете какви питиета да включите в диетата, с цел да ускорите процеса на намаляване.

Ако премахнете висококалоричните питиета от диетата си, можете да видите позитивни промени в тежестта бързо, твърди Роксан Ехсани, регистриран диетолог и представител на Националната академия на Съединени американски щати по хранене и диететика. Тя е безапелационна, че най-хубавата напитка за намаляване е водата.

" Има доста аргументи, заради които би трябвало да пиете повече вода, когато отслабвате. Първо, човешкото тяло се състои главно от вода. Ето за какво е значимо да не го забравяме даже за поддържане на цялостното здраве. Водата оказва помощ за унищожаване на токсините от тялото и предотвратява запека. Освен това облекчава подуването ", напомня Ехсани.

Освен това има научни доказателства в поддръжка на изгодите от водата за намаляване. Според проучвания, в случай че приемате задоволително вода, това ще ви защищити от преяждане, написа " Дарик ". Изследователите също откриха, че хората, които пият вода преди хранене, ядат по-малко. Това се дължи на обстоятелството, че потреблението на обикновено количество вода понижава апетита.

Представители на Националната академия на науките, инженерството и медицината на Съединени американски щати поучават дамите да пият 11,5 чаши дневно, а мъжете - 15,5 чаши.

Можете да разберете дали приемате задоволително вода, като погледнете цвета на урината си. Ако е тъмна, значи тялото ви е обезводнено и би трябвало да пиете повече течности. Освен това, в случай че последно сте ходили до тоалетната преди повече от четири часа, това също служи като сигнал за липса на вода в организма.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР