Honda обяви, че спортната инициатива на марката- Civic Type R Challenge

...
Honda обяви, че спортната инициатива на
марката- Civic Type R Challenge
Коментари Харесай

Civic Type R Challenge 2018 приключи с пет нови рекорда

Honda разгласи, че спортната самодейност на марката- Civic Type R Challenge 2018, е завършила успешно, откакто Дженсън Бътън е записал петото планувано усъвършенстване на рекорд за автомобил с предно задвижване.

Новото най-хубаво достижение за кола с предно задвижване е било записано на емблематичната писта Хунгароринг (4.38 км) и е 2 минути 10.19 секунди, като за задачата е била употребена напълно серийна версия на новото потомство Civic Type R, оборудвана със стандартни гуми.

“Дойдохме тук на Хунгароринг, където спечелих първото си съревнование във Формула 1 през 2006 година с Honda, за да поставим нов връх на обиколката за сериен автомобил с предно задвижване с новия Type R, и съм доста благополучен че успяхме ”, разяснява Дженсън Бътън. “Първото нещо, което забелязах след като напуснах бокса, беше какъв брой неутрална се чувства колата. Имам триумфи с коли, които не са с предно задвижване, и ми беше много друго, тъй като Type R е толкова добре уравновесен, че мигновено ми достави наслаждение и беше по-неутрален ”.

“Това, което ме изненада е какъв брой късно можеш да стъпиш на спирачките с тази кола ”, споделя Бътън. “Ръчната предавателна кутия също работи много добре. Повечето автомобил н наши дни не идват с ръчни трансмисии и е доста хубаво да изпиташ чувството от нея. Чувстваш се и доста по-свързан с колата. Този нов Type R е мега комплект, каквито постоянно са били, и определено не е изгубил от чара си ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР