Холивудският секссимвол Робърт Патинсън е един от най-разпознаваемите актьори –

...
Холивудският секссимвол Робърт Патинсън е един от най-разпознаваемите актьори –
Коментари Харесай

Холивудският секссимвол Робърт Патинсън – от вампир до Батман

Холивудският секссимвол Робърт Патинсън е един от най-разпознаваемите артисти – и поради външния си тип, и поради филмите, в които е взел участие до момента, написа каналът във vbox7.

Още си спомняме момента, в който излезе първа част от фантастичната поредност „ Здрач “ . Буквално всички говореха за нея, а всички младежи бяха бясно влюбени в облика на Едуард Кълън, в който беше показан там. По-красив върколак сигурно няма да видите в нито една друга кино продукция.
                 

След толкоз години английският артист се заема с нова още по-трудна задача – да бъде Батман. Филмът към този момент е по кината, въпреки и със забавяне поради пандемичната конюнктура по света.

За Патинсън е чест да бъде в обувките на най-известния комиксов воин. Той споделя, че от дълго време му е огромен почитател. Със сигурност е бил доста сюрпризиран, когато е схванал, че ролята е негова. Да играеш в подобен костюм сигурно е огромна отговорност.
                 

Актьорът има още доста какво да покаже на света с уменията си във филмовата промишленост. Сред останалите звезди във кино лентата са Зоуи Кравиц, Пол Дано, Джефри Райт, Джон Туртуро, Питър Сарсгард, Колин Фарел, само че основната роля е на Патинсън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР