Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който е обвинен в десетки сексуални

...
Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който е обвинен в десетки сексуални
Коментари Харесай

Започва делото за изнасилване срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който е упрекнат в десетки полови похищения над актриси, с които е работил по филмите си, чака началото на делото му за обезчестяване. В свое писмо той твърди, че изолацията му е дала благоприятни условия да размишления за живота си.
Делото против Уайнстийн ще се гледа на следващия ден. Той е упрекнат в полово принуждение, като до този миг той отхвърля да е отговорен. Трима юристи се отхвърлиха да пазят продуцента, основно поради различия с него.

Повече от 80 дами упрекват Уайнстийн в обезчестяване или полово посягане Обвиненията против магната бяха в основата на придобилото международна популярност и мащаб придвижване за правата на дамите #MeToo. Уайнстийн отхвърля обвиняванията и твърди, че е правил секс с актрисите по взаимно единодушие. Доскоро съоснователят на огромното холивудско студио Мирамакс беше един от най-влиятелните продуценти в промишлеността.

В писмо, изпратено до CNN по имейл Уайнстийн сподели: „ Последните две години са изтощителни, само че ми предоставиха добра опция за размисъл, в който осъзнах, че бях обхванат от работата си, компанията и устрема си към триумф. Това ме накара да подцени фамилията си, приятелите си, и да се държа нападателно с хората към мен. В рехабилитация съм от октомври 2017 година и участвах в стратегия с 12 стъпки и медитация. Научих се да се отхвърлям от потребността си да управлявам всичко и всички към мен ".

67-годишният продуцент - който неотдавна претърпя интервенция на гърба - се надява да възвърне кариерата си, в случай че бъде приет за почтен. Попитан за проектите му, в случай че бъде оневинен, той отговори: " Смятам да се съсредоточа върху децата си, здравето и почивката си ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР