Холивудският актьор и рапър Уил Смит отначало подходил резервирано към

...
Холивудският актьор и рапър Уил Смит отначало подходил резервирано към
Коментари Харесай

Уил Смит първоначално отказал ролята на духа във филма Аладин

Холивудският артист и рапър Уил Смит изначало подходил резервирано към предлагането да играе вълшебния дух от "Аладин ", описа самият той на премиерата на игралния римейк на "Дисни " в Лондон, съобщи Ройтерс.

Това значело да следва стъпките на починалия комедиант Робин Уилямс, озвучил героя в анимацията от 1992 година. Смит - звездата от телевизионния сериал "Принцът от Бел еър " от 90-те години на предишния век, обаче внася самостоятелна нотка и малко хип-хоп и рап в облика на синия дух от вълшебната лампа, която Аладин намира измежду съкровища в пещера.

Петдесетгодишният артист описа, че първата му реакция към предлагането за присъединяване била: "По дяволите, никога ".

"Робин Уилямс не е оставил доста благоприятни условия за възстановяване, що се отнася до облика на джина, разясни той. Така че погледнах и първото нещо, което ми хрумна, беше, че въпреки всичко това е игрален екшън. И си помислих, че може да е малко по-различно. "

Игралната версия е с към час по-дълга. Филмът следва сюжета на анимационния филм, в който бедният Аладин се влюбва в Жасмин, само че режисьорът Гай Ричи сподели, че историята "трябва да се осъвремени ".

Най-вече обликът на Жасмин трябваше да се промени и развие. Ролята на Жасмин се извършва от Наоми Скот, която взе участие и в идния римейк на "Ангелите на Чарли ".

"Жасмин търси своя глас и извървява дълъг път, с цел да го открие. Искам дребните момиченца да гледат по какъв начин става това ", сподели Скот.

Различни животни са снимани в музикалния филм. Той съдържа както истинските, по този начин и нови песни.

"Аладин " е най-новият игрален римейк на "Дисни ", а през лятото се чака премиерата на "Цар Лъв ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР