Холивудският актьор Дъстин Хофман подложил на сексуален тормоз 16-годишна съученичка

...
Холивудският актьор Дъстин Хофман подложил на сексуален тормоз 16-годишна съученичка
Коментари Харесай

Дъстин Хофман уличен в сексуален тормоз


Холивудският артист Дъстин Хофман подложил на полов тормоз 16-годишна съученичка на щерка си.

От обява в списание "Варайъти" става дума за Кори Томас, която през 1980 година учила с дъщерята на Хофман - Карина в учебно заведение в Ню Йорк. Томас твърди, че един път дружно с дъщерята на артиста била в хотелската му стая. След като Карина си тръгнала, Томас останала сама с Хофман. Тогава артистът, излизайки от банята, посочил голото си тяло. Освен това той помолил момичето да му направи масаж на краката и направил неприлични изказвания за нея. Томас отбелязва, че тя приела случаят за извънредно позорен и едвам години по-късно тя могла да опише на фамилията си за това.

Публикацията съдържа и думите на още две дами, които упрекват Хофман в насилствени полови дейности. Едната от тях - Мелиса Кестър, взела участие дружно с артиста в работата по кино лентата "Ищар" (1987). Кестър споделя, че артистът, който бил с нея в аудио студиото по времена запис на ария, без нейно единодушие пуснал ръка под облеклата й и се прилепил до тялото й. По-късно Хофман непрекъснато звънял на момичето по телефона, което доста я плашело.

Името на третата жена в обявата не се разкрива. Тя сподели пред репортерите на "Варайъти", че била начинаеща актриса, когато се срещнала с Хофман. Той я опипвал до момента в който пътували с кола.

"Варайъти" цитира представител на Хофман, който показва, че всички обвинявания против артиста са "клеветнически измислици". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР