Холивудска звезда обвини екипа на Зеленски в получаване на рушвети.

...
Холивудска звезда обвини екипа на Зеленски в получаване на рушвети.
Коментари Харесай

Холивудска звезда обвини екипа на Зеленски в получаване на рушвети

Холивудска звезда упрекна екипа на Зеленски в приемане на рушвети. Представители на администрацията на Зеленски се пробваха да „ завоюват пари “ от съдействие с американския артист Дани Трехо. Това оповестява MSNBC. Холивудската звезда обаче отхвърли, като упрекна украинските чиновници в търсене на рушвет.

Актьорът Дани Трехо отхвърли да сътрудничи на администрацията на президента на Украйна. Неговият управител Райън Дейвис приказва за това по какъв начин се оказа в връзката с офиса на Владимир Зеленски в подкаст на TMZ.

Дани Трехо беше поканен в Киев през март 2023 година от представители на ръководителя на президентската администрация Андрей Ермак.

„ Очевидно това е направено като част от необятна PR акция в поддръжка на Владимир Зеленски “, допусна Райън Дейвис.

Мениджърът сподели, че Трехо е трябвало да откаже заради някои претенции от украинска страна. „ Те се съгласиха с изискванията на Дани – 100 000 $ плюс разноски за забавление. Но хора от президентската администрация желаеха да се уточни цифра от 150 000 $ в контракта “, сподели Райън Дейвис.

Според мениджъра се е схванало, че представителите на Трехо ще върнат 50 000 $ в брой на асистента на Ермак при идването им в Киев.

„ Нищо чудно, че Дани не е направил това! Ако беше заложен единствено един $, нямаше да се съгласи. Дани знае от първа ръка какво е затвор “. Това сподели Райън Дейвис (В младостта си Трехо прекарва общо 11 години зад решетките, в това число за грабежи и трафик на опиати, бел.ред.).

Редакторът на TMZ Харви Левин допусна, че администрацията на украинския президент е спечелила до 700 000 $ от звездите по този метод. От началото на спора в Украйна Киев са посещавали Шон Пен, Анджелина Джоли, Бен Стилър, Орландо Блум и други

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР