Холи Бери реши да бъде изключително откровена с последователите си

...
Холи Бери реши да бъде изключително откровена с последователите си
Коментари Харесай

Холи Бери: Изпитах първия си оргазъм на 11 г., сама го постигнах /снимки/

Холи Бери реши да бъде извънредно откровена с почитателите си в Instagram. 54-годишната актриса показа във видео интимни детайлности от живота си. Тя се включи в сесия с въпроси и отговори дружно с дългогодишната си другарка и стилист Линдзи Флорес.
“Спомням си първия си оргазъм. Сама го постигнах”, показа искрено Холи.
Носителката на “Оскар” разкри още, че първият й оргазъм е бил на нежната възраст от 11 година и по това време тя се е опитвала да разбере повече за сексуалността си, както множеството девойки на тази възраст. Линдзи Флорес пък показа, че тя не си спомня първия си оргазъм, а Бери добави, че я съжалява. По всичко проличава, че откровеността на актрисата е била подкрепена от солидно количество алкохол, което изяснява откритото й държание.
Само преди два месеца Холи Бери удостовери слуховете, че в живота й има нова обич. Тогава тя разгласява в Инстаграм своя фотография с тениска, на която е написано името на артиста Ван Хънт, като удостоверение за връзката им. Към нея има черно сърчице и емоджи на краче.
"Сега към този момент знаете ", написа актрисата към фотографията.
През юли бившето момиче на Бонд показа фотография с два чифта крайници - своите и на незнаен мъж, на легло в Лас Вегас. С нея тя благодари за поздравленията за рождения й ден и добави, че той е доста специфичен.
Ван Хънт също популяризира свои фотоси с Холи Бери на страницата си в Инстаграм, в това число и по какъв начин тя се навежда да го целуне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР