Холандия обяви експулсирането на част от работещите в страната руски

...
Холандия обяви експулсирането на част от работещите в страната руски
Коментари Харесай

Холандия, Белгия и Ирландия обявиха изгонването на повече от 40 руски дипломати

Холандия разгласи експулсирането на част от работещите в страната съветски дипломати, оповестиха от Министерството на външните работи на страната. Белгия и Ирландия също оповестиха експулсирането на съветски дипломати.

„ Руският дипломат в Холандия Александър Шулгин беше извикан през днешния ден в Министерство на външните работи. Посланикът е бил осведомен, че Холандия експулсира 17 чиновници на разузнаването от страната “, заяви холандското ведомство.

Според министерството повода за експулсирането е информация „ от службите на общото и военното разузнаване и службите за сигурност, сочеща, че тези лица, упълномощени като дипломати в съветските задачи в Холандия, правят скрито разследваща активност “.

Белгия разгласи експулсирането на 21 съветски дипломати, за които се твърди, че шпионират или заплашват сигурността на кралството, заяви локалната осведомителна организация “Белга”, базирайки се на външния министър на страната Софи Вилмес. Според организацията " дипломатическите канали с Москва остават отворени ".

Също по този начин ирландските управляващи оповестиха експулсирането на четирима съветски дипломати, като са уведомили за това съветския дипломат Юрий Филатов.

По-рано Русия разгласи ответни ограничения за експулсирането на дипломати от балтийските страни. Акредитацията на четирима чиновници на литовското посолство в Москва, трима чиновници на латвийското посолство и трима представители на естонското посолство и псковския офис на естонското генерално консулство в Санкт Петербург беше прекъсната.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР