Хитовият гръцки изпълнител Кириакос Георгиу ще плени публиката в Зала

...
Хитовият гръцки изпълнител Кириакос Георгиу ще плени публиката в Зала
Коментари Харесай

Кириакос Георгиу ще разтупти сърцата на дамите на концерта на Деспина в София

Хитовият гръцки реализатор Кириакос Георгиу ще плени публиката в Зала 1 на НДК. На 29 септември най-горещото попълнение на сцената в южната ни съседка ще излезе директно преди поп дивата Деспина Ванди. Атрактивният секссимвол ще разтопи женските сърца с неповторимия си тембър, завладяващо наличие и с чувствените си поп и денс части.

 Деспина Ванди още веднъж ще прави концерт в България
Деспина Ванди още веднъж ще прави концерт в България

Ще бъде на 29 септември

Георгиу, който е една от най обещаващите звезди в Гърция, е неоспорим любим на публиката и у нас. Освен че има редица сполучливи взаимни планове с едни от най-големите гръцки реализатори - Ана Виси, Елена Папаризу, Пантелис Пантелидис, Костас

Мартакис и други, 23-годишният гений неотдавна записа лятно хитово парче с българската певица Анелия. Песента " Кажи ми " събра рекордните 3.5 милиона гледания за извънредно малко време и се трансформира в обичан летен сингъл на почитателите.

Сега иконата на гръцката музика Ванди и очарователният Кириакос Георгиу се събират, с цел да подарят на родната аудитория една запаметяващата се вечер с едно в действителност прочувствено шоу.

Концертът на Деспина Ванди, на която певицата ще извърши най-големите си шлагери от началото на кариерата си до през днешния ден,, ще е на 29 септември в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от25 до 60 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР