Хиляди протестиращи срещу блокирането преминаха през централната част на Лондон

...
Хиляди протестиращи срещу блокирането преминаха през централната част на Лондон
Коментари Харесай

Протестиращи срещу мерките отново се събраха в Лондон

Хиляди протестиращи против блокирането минаха през централната част на Лондон в събота, а резиденцията на министър-председателя на " Даунинг Стрийт” и Народното събрание бяха замервани с топки за тенис, заяви Агенция " Франс прес ".

Англия трябваше да отстрани всички ограничавания на 21 юни, само че повишаването на случаите заради появяването на варианта Делта отсрочи тези проекти с най-малко четири седмици.

Тълпата потегли от Хайд Парк, през Оксфорд Стрийт и към Народното събрание, носейки флагове, подсвиркващи и викащи, до момента в който упорстваха за неотложен завършек на рестриктивните мерки.

" Основната причина да съм тук е, тъй като считам, че това заключване е пристигнало за сметка на нашата независимост и права “, сподели Иън МакКоусланд, пътувал от Девън на югозападното крайбрежие на Англия.

" Свободата ни да се събираме, свободата ни е да пътуваме и да работим. Наистина съм много сърдит на държавното управление, както и всички тук ".

Надписът на един от плакатите настояваше за " арест на Хенкок “, т.е. на здравния министър Мат Хенкок, който попадна в заглавията в петък, откакто фрагменти от видеонаблюдение го паказаха на цяла Англия да целува любовницата си в здравното министерство. Той се извини за нарушение на разпоредбите, за чието разработване е помагал, само че до момента се опълчва на апелите да подаде оставка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР