Хилари Суонк и Филип Шнайдер сключиха брак на частна церемония

...
Хилари Суонк и Филип Шнайдер сключиха брак на частна церемония
Коментари Харесай

Щастливата новина на Хилари Суонк

Хилари Суонк и Филип Шнайдер подписаха брак на частна гала през 2018 година Доказателство, че по-късно бракът им потръгна повече от добре, е новината от октомври, че актрисата е бременна с близнаци.
 Хилари Суонк, Филип Шнайдер и новината, че чакат близнаци
Голямата и непредвидена вест на Хилари Суонк

Какво показа актрисата

По време на бременността си Хилари Суонк е споделяла, че с неспокойствие чака майчинството. Освен това тя даде опция на почитателите си да проследят настъпващата смяна в живота ѝ като качваше постове в обществените мрежи.

На Хелоуин да вземем за пример актрисата сподели възходящото си коремче на фотография, на която е облечена с черна риза. " Моите дребни тикви ", написа тя в описанието към фрагмента. През декември още веднъж видяхме бременното ѝ коремче, още по-наедряло, когато качи фотография пред коледната елха. " Не бихме могли да желаяме по-невероятно знамение. Толкова съм признателна за тези два подаръка за цялостен живот ", написа тогава Хилари Суонк.

Най-новият ѝ пост пък, който е от неделя, 9 април, към този момент ни оповестява щастливата вест на фамилията - а точно, че са посрещнали близнаците си.

" Не беше елементарно. Но момче (и момиче!) си заслужаваше. Честит Великден! ", споделя актрисата с пост в Instagram.
 Хилари Суонк, Филип Шнайдер и по какъв начин двамата демонстрираха дома си в Колорадо в Architectural Digest
Изолираното благополучие на Хилари Суонк

Актрисата сподели дома си

Имената на новородените, които са първите деца на Хилари Суонк и Филип Шнайдер, обаче към момента не са ясни. Надяваме се, че при идващия фамилен пост те ще бъдат разкрити, а до тогава желаем бързо възобновяване и доста благополучие и успокоение на майката и бебетата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР