Херцогинята на Съсекс разкритикува безкрайната токсичност на социалните медии, разкривайки,

...
Херцогинята на Съсекс разкритикува безкрайната токсичност на социалните медии, разкривайки,
Коментари Харесай

Меган Маркъл била подложена на онлайн тормоз по време на бременността си

Херцогинята на Съсекс разкритикува " безкрайната токсичност " на обществените медии, разкривайки, че е била обект на " тормоз и злоупотреби ", до момента в който е била бременна с Арчи и Лилибет. Тя означи още, че към този момент се държи на разстояние от сходни мнения поради своето благоденствие.

Меган акцентира, че хората са " не запомнили да демонстрират човещина " в някои елементи на медийната и цифровата сфера. " По-голямата част от издевателството и обидите, които преживявах в обществените мрежи, бяха по време на бременността ми с Арчи и с Лили. В подобен миг се замисляш за какво хората биха били толкоз злобни – това е грубо ”, изясни тя.

Тя беше главен преподавател на високопоставено събитие във връзка Международния ден на дамата на годишния фестивал SXSW в Остин, Тексас. Принц Хари беше на първия ред в публиката и наблюдаваше. Събитието беше озаглавено " Разчупване на бариерите, образуване на разкази: Как дамите водят на екрана и отвън него ".

42-годишната някогашна актриса разяснява тематиките от смисъла на разнообразното показване до изобразяването на майчинството във филмите и развлекателната промишленост, написа " Нова телевизия ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР