Херцогинята на Корнуол Камила, съпруга на британския престолонаследник принц Чарлз,

...
Херцогинята на Корнуол Камила, съпруга на британския престолонаследник принц Чарлз,
Коментари Харесай

Съпругата на принц Чарлз, Камила, отпразнува 73-ти рожден ден

Херцогинята на Корнуол Камила, брачна половинка на английския престолонаследник принц Чарлз, отпразнува своя 73-ти рожден ден без обществени събития, заяви ДПА.

Кларънс хаус, формалната резиденция на Чарлз и Камила в Лондон, разгласява в обществените мрежи фотография на Камила в градината на резиденцията.

Канцелариите на кралица Елизабет Втора и на херцозите на Кеймбридж - Уилям и Кейт, също разгласиха в Туитър поздравления за рождения ден на Камила.

Бъкингамският замък разгласява в обществената мрежа фотография, снимана преди време на ревю на цветя, на която кралица Елизабет Втора и Камила са дружно и се усмихват.

Камила и принц Чарлз, който е на 71 години, възобновиха публичната си активност този месец, откакто прекараха няколко седмици в самоизолация в Шотландия поради болестта на принц Чарлз с новия ковид.

Британският престолонаследник и Камила се ожениха през 2005 година след дългогодишна противоречива връзка. Оттогава Камила е призната като почитан член на английското кралско семейство.

Принц Чарлз се ожени за лейди Даяна Спенсър през 1981 година и тя се трансформира в принцесата на народа. Бракът им обаче бе засенчен от слуховете за продължаващата му връзка с Камила, която също беше женена. През 1992 година Чарлз и Даяна се разделиха, а през 1997 година тя почина в автомобилна злополука в Париж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР