Херцогиня Катрин е принцеса на Уелс - съпруга на престолонаследника,

...
Херцогиня Катрин е принцеса на Уелс - съпруга на престолонаследника,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън придоби увереност, откакто стана принцеса на Уелс

Херцогиня Катрин е принцеса на Уелс - брачна половинка на престолонаследника, към този момент два месеца и навлезе умерено в тази роля. Тя наподобява по-уверена от всеки път, написа английската преса, представена от Българска телеграфна агенция.

Лъчезарната Кейт, както я назовават сънародниците ѝ, към този момент надвишава ролята си на брачна половинка на принц Уилям и се трансформира във независим почитан представител на кралския двор. В сигналите, които изпраща, няма никакво терзание или тревога, отбелязва специалистката по езика на тялото Джудит Джеймс.

" Кейт до момента по-скоро изпращаше обръщение, че не е кралска персона, само че е в такава роля като брачна половинка на предстоящ крал. Сега наподобява схваща, че е изцяло призната като високопоставена кралска персона в личното си право. Тя е доста по-независима, постоянно наподобява по-уверена, когато работи сама, в сравнение с с Уилям, а записаните ѝ обръщения, речи и послания са доста разнообразни от неуверения и леко насилствен жанр на изявление, който имаше преди ", сподели тя.



За разлика от нея, брачната половинка на крал Чарлз Трети Камила като че ли с нерешителност навлиза в новата си роля на кралица-консорт, въпреки и да го поддържа напълно. Това може да изтласква Кейт в мощна позиция, както в фамилията, по този начин и в обществото.

Англия не е имала принцеса на Уелс от развода на Чарлз и Даяна. Камила в реалност беше принцеса на Уелс, откакто се омъжи за принц Чарлз, само че не използваше купата и предпочиташе да бъде херцогиня на Корнуол.

Даяна, починалата майка на принцовете Уилям и Хариq беше доста известна. Наричат я " принцеса на народа ". Поемането на тази роля след нея не е елементарно.

Титлата не се получава по право, а се дава от краля. Чарлз Трети направи това на 9 септември след гибелта на Елизабет Втора.

" С горделивост го върша (Уилям) принц на Уелс ", сподели той в първата си тирада. " Знам че с Катрин до него, новите ни принц и принцеса на Уелс ще продължат да въодушевяват и водят националните ни диалози ", сподели той.

Основните отговорности на принца и принцесата на Уелс са да поддържат суверена и да обезпечават стабилността и приемствеността на английската монархия, както и " да сплотяват хората от всички пластове на обществото ", написа на формалния уебсайт на принца на Уелс. В реалност носителите на тези церемониални трофеи участват на доста събития, държавни вечери и публични прояви. Поредната им такава изява е да бъдат до крал Чарлз на събитията за Деня в памет на починалите във войните. Основната цел е да показват английската монархия във допустимо най-хубава светлина.

В качеството си на принцеса на Уелс Кейт главно ще поддържа брачна половинка си, защото двойката съставлява президента както във Англия, по този начин и по време на задгранични пътувания.

Кейт и Уилям поддържат към 20 благотворителни организации. Тя наподобява тясно ангажирана с тях и всички те по някакъв метод са свързани с персоналния ѝ живот.

Принцеса Катрин се застъпва за психологичното здраве и околната среда, като споделя тези ползи с крал Чарлз. Тя се ангажира и със основаването на по-добро бъдеще за децата. Един от обичаните ѝ планове е Центърът на Кралската фондация за ранно детство, който тя основава през 2021 година, с цел да обезпечи повече помощ за дребните деца (и техните родители). Тя поддържа и организации за психологично здраве, ориентирани към деца и младежи, както и няколко институции, свързани с изкуството и спорта, в това число Националната портретна изложба.



Катрин елементарно намира какво да каже на публични прояви и свободно приказва с дамите за майчинството, пече кексчета за улично празненство или контактува с деца. Нейната грациозност и редуването на скъпи тоалети с налични също подхожда на британците. Британската преса не пропусна да я похвали за обеците за пет лири по време на визитата в Скарбъро наскоро.

След толкоз дълъг стаж в кралското семейство упованията са новата принцеса на Уелс да е брилянтна в изпълняването на отговорностите си. Тя го потвърждава и с увереността си на независими визити, като през двудневната аудиенция в Дания при започване на годината, с която откри празненствата за платинения празник на кралица Елизабет Втора. Надеждите са тя също да помогне за помиряване на братята Уилям и Хари, откакто по-малкият наследник на Чарлз шумно отпътува за Северна Америка преди две години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР