Херцогът и херцогинята на Съсекс са решени да посетят отново

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс са решени да посетят отново
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган се прибират в Лондон след пандемията - slava.bg

Херцогът и херцогинята на Съсекс са решени да посетят още веднъж Обединеното кралство, когато възбраните за полет бъдат отстранени на фона на пандемията на ковид.

Принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват да се върнат в Лондон както по персонални, по този начин и по работни въпроси. От другата страна на океана те имат благотворителни планове и организации под патронажа си.

„ Хари и Меган дадоха да се разбере, че работата им в Обединеното кралство, в това число и кралското им застъпничество, ще продължи “, сподели Обид Скоби, съавтор на бестселъра „ Намиране на независимост “ пред Royal Central. "Въпреки че те ще бъдат открити в Съединени американски щати, мисля, че откакто рестриктивните мерки за пътешестване бъдат облекчени, те ще пътуват и ще отлетят назад за Обединеното кралство както за персонални, по този начин и за работни цели. "

Преди повече от месец херцозите се реалокираха в популярния град Монтесито, покрай Санта Барбара, където закупиха първокласен дом за 14,65 милиона $. Те пазят бъдещите си проекти в загадка, само че близки до тях хора означават, че двойката има намерение да остане в Съединени американски щати дълго време. Хари и Меган са записали ново благотворително сдружение Archewell и се носи слух, че работят по конфиденциален план в Холивуд.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР