Helixx- базирана във Великобритания стартираща компания, демонстрира интересен бизнес модел

...
Helixx- базирана във Великобритания стартираща компания, демонстрира интересен бизнес модел
Коментари Харесай

Helixx е иновативен бизнес модел за електрическа мобилност

Helixx- основана във Англия започваща компания, показва забавен бизнес модел за локализирано произвеждане на електрически автомобили с главно приложение на територията на разрастващи се пазари.

Разработката на Helixx съставлява безусловно " разопаковане " на Mobility Hub, в който са включени подготвени модули и решения за произвеждане, сервизиране и дистрибуция, което е в положение да форсира неимоверно стартирането на една бизнес активност.

От компанията дават обещание ниска последна и/или наемна цена и върхови технологии във връзка с батерийните детайли. " Локализираните, лицензирани индустриални и оперативни центрове са бързо внедряеми, с цел да улеснят доставката на първите модели в границите на 180 дни ", анонсират от Helixx.

Компактните електрически коли на компанията са три съществени вида- лекотоварен модел CARGO с главно приложение за спедиторска активност с товарна съдържимост от 2100 литра, пикап (TRUCK) за строителни действия, рикша (TUK) и пътнически (RIDE), като последните два могат да бъдат изпълнени както с, по този начин и без, порти.

По отношение на свободния пробег на своите артикули, от Helixx анонсират, че с помощта на специфичната технология за бърза замяна на отпаднал батериен детайл (LFP) със зареден, електрическите автомобили й могат да бъдат употребявани безусловно без престой за презареждане.

" Helixx се роди вследствие на желанието да се посрещнат провокациите по трансформацията на качеството и стандарта на подвижността за популацията в мощно пренаселените градове ", разяснява Стиви Пег, изпълнителен шеф и съосновател на компанията. " Автомобилите, предлагани от Helixx, са ключът към подмяната на мощно замърсяващите транспортни средства с мотор с вътрешно горене, на които се разчита в разрастващите се народи през днешния ден ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР