Хебър (Пазарджик) гостува днес на хърватския Младост (Загреб) от 20:00

...
Хебър (Пазарджик) гостува днес на хърватския Младост (Загреб) от 20:00
Коментари Харесай

Хебър на два гейма от групита на Шампионска лига

Хебър (Пазарджик) гостува през днешния ден на хърватския Младост (Загреб) от 20:00 часа в среща-реванш от 3-ия кръг на квалификациите за влизане в групите на волейболната Шампионска лига.

Българският отличник завоюва вкъщи с 3:1 гейма и би трябвало да вземе два гейма в Хърватия, с цел да влезе в груповата фаза за втора поредна година.

Отборът на Камило Плачи е подготвен за това, с доста мощен състав и, към този момент, с огромен европейски опит.

Рокади в състава на българския отличник Хебър (Пазарджик) настъпиха преди последния съдбоносен дуел от квалификациите в Шампионската лига.

Играещият доста мощно от началото на сезона диагонал Трифон Лапков, който стана MVP в дуела за  Суперкупата на България, пропуща значимата борба. Той е скъсване на коремен мускул, което му попречи да замине.

 Добрата вест за треньора Камило Плачи е, че немският диагонал Симон Хирш към този момент е на линия и отпътува с тима за Хърватия.

205-сантиметровият Симон Хирш се причисли към отбора на Хебър при започване на подготовката, само че заради здравословни проблеми и оперативна интервенция до момента не можа да вземе присъединяване в миналите мачове. Опитният и извънредно класен диагонал към този момент тренира от известно време, като от ден на ден стартира да навлиза във форма.

Гледайте мача по MAX Sport 1 HD.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР