Хайди и Ед Савит се женят през лятото на миналата

...
Хайди и Ед Савит се женят през лятото на миналата
Коментари Харесай

Тя не вярваше в съдбата, но когато разгледа детските си снимки, разбра, че Ед наистина е нейният мъж


Хайди и Ед Савит се женят през лятото на предходната година, само че не подозират, че ориста ги е събрала доста по-рано. Това станало ясно от фотосите от остарял албум, направени преди 20 години в турския курорт Гюмбет, написа „ Дейли мейл ”. Подозренията се зародили откакто Хайди на смешка разказала на брачна половинка си за „ ваканционния си разказ ”, който имала с 6-годишно момче на име Ед. По думите й, в продължение на две седмици те не се отделяли един от различен и се държали за ръце до момента в който не пристигнало време да се разделят.

Съвпадението се оказало доста необичайно, само че влюбените решили да не му отдават изключително значение, до момента в който Хайди не се попаднала на албумите със остарели фотоси.   На фотография, направена през 1997 година, тя стои до малко момченце.



А за най-голямо учудване момчето на фотографията бил Ед. Разпознаването му било доста елементарно поради занимателната му детска подстрижка.   Втората среща на Хайди и Ед е през 2011 година в университета в Нюкасъл. Повод за запознанството им станала сушилнята в студентското общежитие – Ед не знаел по какъв начин да я употребява и помолил бъдещата си брачна половинка за помощ. Съвсем скоро двамата почнали да се срещат, а 4 години след втората им първа среща минали под венчило.   " Не имах вяра в ориста, само че несъмнено ни е предопределено да сме дружно ", споделя младата жена. 



Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР