Характеристиките на зодиакалния знак могат да говорят не само за

...
Характеристиките на зодиакалния знак могат да говорят не само за
Коментари Харесай

Модерен хороскоп: Какъв моден стил подхожда на всяка зодия

Характеристиките на зодиакалния знак могат да приказват освен за вида персона на човек, само че и за неговия жанр.

Овен

Овните се стремят да бъдат първи във всичко и се нуждаят от всеобщо самопризнание. За дамите е подобаващ спортния жанр, тъй че ще подчертаят своята интензивност и половост. Използвайте облекла в ярки цветове.

Същото важи и за мъжете: стилът мачо ще им подхожда.

Телец

Телецът цени комфорта и „ богаташкия “ външен тип. За тях е значимо облеклата да акцентират благосъстоянието им освен за хората към тях, само че и за тях самите.

Те избират да носят облекла от меки, само че „ скъпи “ цветове: кафяво, бордо, бежово и черно. За Телец е значимо етикетът на изтъкнатата марка да се вижда.

Близнаци

Стилът на дамите и мъжете от този знак може да се трансформира няколко пъти в годината. Ако през днешния ден желаят да носят ежедневни облекла, на следващия ден ще харесат нещо а ла бохо.

Близнаците считат, че е значимо да са в крайник с модата. Експерт по астрология поучава този зодиакален знак да избере облекла, направени от леки материи, които могат да подчертаят желанието им непрекъснато да тестват нови неща.

Рак

Раците следват модата по-малко от другите, тъй като преди всичко ценят прочувствения метод към облика. Такива мъже и дами са склонни да не притеглят вниманието към себе си с облеклата си.

Нека Раците да избират стилни поли и пуловери с оптималната дължина, които могат да бъдат носени с колан.

Лъв

Лъвовете могат да се нарекат същински фешън почитатели, изключително мъже. Лъвовете и лъвиците избират скъпи марки, които притеглят вниманието не с етикета, а с кройката и качеството си.

В допълнение към елегантните тоалети, тази зодия се свързва със злато. Особено подобаващ е за дами.

Дева

Избягват провокативни стилове и ярки щампи върху облеклата си. За Дева е подобаваща композиция от офис жанр с всекидневен.

Везни

Имат възприятие за жанр. Дамите избират леки и ефирни рокли в пастелни нюанси. Те не обичат да бъдат предизвиквани и по-често даже не се приспособяват към актуалните трендове, а към средата, в която се намират.

Скорпиони

Скорпионите постоянно могат да се видят тъмни облекла и аксесоари, свързани с мистичност. Дамите би трябвало да подчертаят своята половост с мини-поли и рокерски якета.

Подчертайте фигурата и прибавете „ нотка “ на тайнственост. Скорпионите могат да комбинират сантиментални и готически стилове.

Стрелец

Стрелецът обича ярки облекла. Ползват декорации, които демонстрират тяхната мъдрост и опит. Стрелците следват своя жанр и се смятат за един от най-модерните знаци на зодиака.

Козирог

Козирозите заобикалят ярките акценти в тоалетите си, избират спокоен жанр. За тях е значимо, че облеклата могат да подчертаят обществения им статус.

Водолей

Водолеите обичат екстравагантността. Те постоянно шокират публиката и изненадват с необикновени комбинации. Водолеите могат да основат фешън и креативна атмосфера към себе си.

Риби

Рибите на практика не следват модата и не се въздействат от трендовете. Те би трябвало да " слушат " не мненията на стилните специалисти, а единствено на себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР